Επίδειξη δύναμης στην Καλλιθέα

Η Παναχαϊκή επικράτησε 3-0 της Καλλιθέας παρότι αγωνίστηκε για μισή ώρα με δέκα στο Ελ Πάσο.

[googlead][/googlead]

Πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε πέρασε από την έδρα της Καλλιθέας η Παναχαϊκή και σημείωσε την δεύτερή της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην επιστροφή της στη Football League. Το 3-0 ήρθε μπροσά σε περισσότερους από 300 φίλους της που απόλαυσαν το αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα τους, κόντρα στην ανούσια κατοχή της μπάλας που είχαν οι γηπεδούχοι.

Ο Μωραΐτης άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή στο 21ο λεπτό, όταν από γύρισμα του Πολίμου, ο Ντιακιτέ έκανε λάθος υπολογισμό, μπέρδεψε τους συμπαίκτες του και με προβολή βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ο ποδοσφαιριστής των πατρινών.

Η αντίδραση της Καλλιθέας ήταν ανύπαρκτη, έκανε ελάχιστες φάσεις για να απειλήσει τον Βρονταρά και με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήρθε το 2-0 από τον Αποστολόπουλο σε μια ακόμη αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Ο Στεργίδης από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Αποστολόπουλος που πήδηξε σχεδόν μόνος του στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα.  Στο 60ό λεπτό ο Μακρυδημήτρης λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ, όταν με προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο. Ένα λεπτό μετά η Παναχαϊκή έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπουτζίκου και σε ένα σημείο που έδειξαν οι γηπεδούχοι αντίδραση.

Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε από τους Αχαιούς, με τον Αποστολόπουλο να «κρεμάει» τον Κορωνάκη με εκτέλεση φάουλ στο 80'. Ο γκολκίπερ της Καλλιθέας δεν υπολογίσε καλά την πορεία, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο παραθυράκι του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-3 
ΓΚΟΛ: 21' Μωραϊτης, 56', 80' Αποστολόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 61' Μπουτζίκος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορωνάκης, Παπαγγελής, Κάτσικας (63' Γκέτσι), Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος, Χοτζάλι, Πάμπλο Βινίσιους (55' Σμυρλής), Μάκο (46' Μήλιος), Ξόμπλιος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο (38' Αργυρόπουλος - 64' Φουρλάνος), Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης, Μπιτσάκος (26' Μπουτζίκος), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής) ΒΟΗΘΟΙ: Μήταρης, Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 01:35

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 17:28 Comment Link

    Να σηκωθειτε κ να φυγετε ολοι κ ο προπονητς μαζι!γιατι κ ο αχαρναικος που εχει πεσει..παιζει με παγκοσμιως αγνωστους παιχτες κ παλευει ενω εμεις μαγκιες με ταλεντο τον μοναδικο ποιοτικο ποδοσφαιριστη

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep