Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εσπασε την κατάρα ο Πανθρακικός

Διπλό μετά από τρεις μήνες, 1-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα.

Σπουδαίο διπλό για τον Πανθρακικό, στα Μέγαρα, το πρώτο μετά από πέντε εκτός έδρας αγώνες. Η ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε 1-0 τον Βύζαντα με τέρμα του Μπαλού (40') και έκανε αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδό του μετά και την ήττα του Πιερικού στην Καλλονή.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, μετά τις 29 Ιανουαρίου, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή. Σπάζοντας λοιπόν μία τρίμηνη κατάρα, συμπλήρωσε έξι σερί ματς αήττητος και πλέον βρίσκεται σε θέση ισχύος σε ό,τι τη αφορά τη μάχη της ανόδου. Στον αντίποδα ο Βύζας γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα και παραμένει ανάμεσα στις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Πανθρακικός ήταν εμφανώς η καλύτερη ομάδα, έχοντας πλην του γκολ πέντε ακόμη μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο. Ο Βύζας είχε ένα καλό διάστημα μεταξύ 55'-75' και μία κλασική ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο, που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ο  τερματοφύλακας Κουτσόπουλος όμως αντέδρασε άριστα και αποσόβησε την ισοφάριση. Δεν επηρέασε η αποβολή του Μίνγκα στο 85', αφού οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν καλά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μην επιτρέποντας κάποια φάση στον Βύζαντα.

 

Οι συνθέσεις:

Βύζας Μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Βλάχος (83' Παγώνης), Μουστάκης (75' Οικονομόπουλος), Μωυσίδης, Παυλίδης, Πέτρου (46' Ηλιόπουλος), Ροβίθης, Τριάντος, Φαρούκ, Χάλαρης, Χριστοφιλέας.

Πάγκος: Μητρογιάννης, Ηλιόπουλος, Οικονομόπουλος, Φραγκής, Γεωργακόπουλος, Παγώνης, Νταντάμης.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Μπαϊκαρά, Μπαλού, Μακρυδημήτρης, Μπέλιτς (61' Μίνγκας), Χλωρός (80' Ρεκλείτης), Σουλτανίδης (46' Κοντογουλίδης).

Πάγκος: Σικαλιάς, Ρεκλείτης, Γωνιάδης, Μπουτζίκος, Πόνσε, Κοντογουλίδης, Μίνγκας.

Πατήστε ΕΔΩ για το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε το FL News λεπτό προς λεπτό.

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2012 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep