Χορός... play off στη βροχή

Η Λαμία επικράτησε 2-1 της Ζακύνθου και έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της θέσης της στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Η βροχή ήταν το κυριάρχο στοιχείο στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου ομίλου της Football League, όπου η Λαμία ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Αποστόλου στο 15ο λεπτό, αλλά είχε δοκάρια στο 5ο (με τον Φατιόν) και στο 31ο λεπτό (με τον Ντελέκο) και έχασε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια για να σημειώσει το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 51' της αναμέτρησης με εκπληκτικό βολ πλανέ του Ρεπετσά.

Οι γηπεδούχοι αν και με πολλές ελλείψεις, έχασαν και άλλες ευκαιρίες πριν αλλάξει τα δεδομένα ο τεχνικός της Ζακύνθου. Με την είσοδο του Ιάσωνα Παπαδημητρίου η ομάδα του Ιονίου έγινε πιο δραστήρια. Ο Λέκκας στο 66ο λεπτό μείωσε έπειτα από λάθος εκτίμηση του Μπλάζιτς και στη συνέχεια αυξήθηκε η πίεση και το άγχος για τη Λαμία που άντεξε τελικά και κράτησε τη νίκη με 2-1 που της δίνει έναν αέρα για την είσοδο στα play off.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς, Κακαράς, Φατιόν, Πέρεθ, Ομπράντοβιτς, Ντελέκος (40' Αντωνόπουλος), Αν. Καμαρά (90' Σωτηράκος), Νεόφυτος (82' Νικλητσιώτης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Καλλιβωκάς, Νόνης, Μπλέτσας (46' Στασινόπουλος), Τσόπελας, Λέκκας (73' Πιτταράς), Ευθυμιάδης (58' Παπαδημητρίου), Καμπούρης, Αποστόλου, Κρολ, Πλαβούκος.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Νταλούκας (Τρικάλων)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep