Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Κράτησε τις αποστάσεις

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 2-0 τον Ηρακλή Ψαχνών που αγωνίστηκε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Η ομάδα του Βόλου είχε σαφώς καλύτερη παρουσία, ακόμη και όταν υπήρχε αριθμητική ισορροπία στο γήπεδο και πίεσε από την αρχή τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας προσπάθησε με αντεπιθέσεις και εκτός από την κόκκινη του Τσούτση στο 34ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη, έχει και κάποια παράπονα για μαρκάρισμα του Μπουμπάλ μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου στο 18ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο μετά την αποβολή του Τσούτση και πίεσαν αρκετά, με τον Γκούρμα να δίνει ακόμη μια φορά τη λύση, αλλά μετά από φάση που κυνήγησε ο Μπρέσκα.

Η σέντρα του Σλοβάκου στο 49ο λεπτό βρήκε τον Αλβανό επιθετικό στο πρώτο δοκάρι που με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ηρακλής Ψαχνών ακόμη και με δέκα παίκτες έψαξε την ισοφάριση και η καλύτερή του φάση ήταν στο 59ο λεπτό, όταν ο Μπουμάλ έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά ο Σταματής δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του για να στείλει την μπάλα στην εστία. Το τελικό 2-0 έγραψε ο Πινδώνης με πολύ ωραίο γκολ έξω από την περιοχή στο 83ο λεπτό, ενώ στο 80' ο Μπρέσκα είχε εκτέλεση φάουλ που χτύπησε στην συμβολή των δοκαριών.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου «κλείδωσε» και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κατσίκης (68' Πινδώνης), Καπετάνος (46' Καρίλ), Μπρέσκα, Νικολιάς, Γκούρμα (85' Ντινόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος, Χρ. Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (67' Γκεμίσης), Μπουμάλ (89' Ντελέκος), Στάγιτς (40' Γκμπαγκουιντί ), Τσούτσης, Σταματής. Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης) Βοηθοί: Ξενακίδης, Τσιαμπάζης (Κοζάνης)

Media

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep