Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Της έκατσε βαρύ το νησί...

Από τους πρωταγωνιστές της Ζακύνθου ο Βολιώτης, Κώστας Οικονόμου Από τους πρωταγωνιστές της Ζακύνθου ο Βολιώτης, Κώστας Οικονόμου

Η Νίκη Βόλου πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση κι έχασε 2-0 στη Ζάκυνθο, που εντυπωσιάζει στην έδρα της.

Εξι ημέρες μετά το μεγάλο διπλό στο «Καυτανζόγλειο» ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για τη Νίκη Βόλου, που έχασε 2-0 στη Ζάκυνθο και υποχώρησε εκ νέου στην τρίτη θέση. Οι νησιώτες με ψυχωμένη εμφάνιση έκαναν την έκπληξη μπροστά σε περίπου 1.000 οπαδούς τους χάρη στα τέρματα του Μπίρη (κεφαλιά) στο 4' και του Σκαθαρούδη (σουτ) στο 50' (αμφότερα από στημένες φάσεις του Οικονόμου). Η ομάδα του Τζιανλούκα Κολονέλο είχε μάλιστα τις προϋποθέσεις και για ευρύτερη σε έκταση νίκη χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες. Η Νίκη από την πλευρά της ήταν αγνώριστη και προφανώς έμεινε στην αμφισβητούμενη φάση του τρίτου λεπτού όταν ο Τζιώρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Εκτοτε η άμυνα της Ζακύνθου δεν την αισθάνθηκε ιδιαίτερα με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Τζιώρα στο 45', που πέρασε λίγο άουτ και μία κεφαλιά στο 80' του ίδιου παίκτη, την οποία απέκρουσε σωτήρια ο Ξενοδόχοφ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα την αναμέτρηση, αφού ο Πινιέιρο αποβλήθηκε στο 71' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Κυριακίδης αντίκρισε απευθείας κόκκινη στο 88' για χτύπημα στον Αναστασόπουλο.
Για τους Θεσσαλούς αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στα τρία ματς του Φεβρουαρίου (είχαν χάσει κι εντός έδρας από τον Αιγινιακό). Η νεοφώτιστη Ζάκυνθος αντίθετα έφτασε τις οχτώ νίκες σε δέκα ματς φέτος εντός έδρας (8-1-1)!
Συνθέσεις:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Τσερκετάνι, Μπίρης, Αποστόλου, Οικονόμου, Τορεζάνι, Σκαθαρούδης (66' Πέττας), Κυριακίδης, Οττα, Σολφερίνο (75' Χατζησάββας).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Τζιώρας, Μανουσάκης (75' Αναστασόπουλος), Ακασού, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (46' Γέσιτς), Ανιέτε, Πινιέιρο, Τσουκάνης (61' Ρονκάτο), Ζουλιώτης.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep