Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη Γλυφάδας στο... ροντέο

Ο Βύζας Μεγάρων ηττήθηκε 3-1 από τη Γλυφάδα παρότι προηγήθηκε νωρίς, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, ξύλο και αποβολή στο ημίχρονο.

 

Η Γλυφάδα έδειξε περισσότερη θέληση, είχε σαφώς καλύτερη απόδοση από τον Βύζαντα και πήρε τη νίκη με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν βάλει τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Ραχήμ (30') και Δωροβίνη (42') που απάντησαν στο γκολ του Παπαδημητρίου του Βύζαντα που είχε προηγηθεί στο 10ο λεπτό.

Η αποβολή του Αρκουμάνη στο 44ο λεπτό επειδή έφτυσε αντίπαλο δημιούργησε ένταση στο παιχνίδι που συνεχίστηκε και στο ημίχρονο, με ξύλο μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έφερε την αποβολή του Αλέξανδρου Μαζιώτη στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σαφώς πιο ήρεμα, αφού, βέβαια, ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση. Ο Ταμπάκης με προβολή έκλεισε το σκορ στο 64ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βαγγέλης Γούτης): Μούζος, Δελάρδας, Κοντούλης (72' Κλαπής), Τσακιράκης (56' Ζάρκος), Παπαδημητρίου, Λέκκας, Μπελέρης, Μαζιώτης Ιερ., Νικολέτος (61' Μιχαλόπουλος), Μεντί, Μαζιώτης Αλ.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Διαμάντης, Αρκουμάνης, Μαρκάκης, Ζώνας, Μουστάκης, Κλέιντι, Δωροβίνης, Παιδάκης (61' Διαμαντόπουλος), Ταμπάκης (90' Μωρογιώργος), Ραχήμ (86' Δηγαλάκης), Κόκκαλης

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Σγάντζος, Κοτζαμανίδης (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep