Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κερδισμένος» ο Πιερικός

Ο Πιερικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, που παραμένει χωρίς νίκη στον β’ γύρο.

Ο Πιερικός απέσπασε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία και θεωρείται ο... κερδισμένος του αγώνα, καθώς βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απεναντίας, ο Εθνικός Γαζώρου παρέμεινε χωρίς νίκη στο δεύτερο γύρο και έχασε σημαντικό έδαφος για την είσοδο στην 4άδα. Η ομάδα της Κατερίνης μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο 13’ με γκολ του Μανίκα με διαγώνιο σουτ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα  στο πρώτο 45άλεπτο από τον Εθνικό Γαζώρου, ο οποίος «ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος.

Πίεσε τους γηπεδούχους, έχασαν ευκαιρίες με τον Ναστέφσκι στο 65’, ενώ ένα λεπτό αργότερα δεν μέτρησε γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς ο Μπουντίνοφ θεωρήθηκε ότι σκόραρε από θέση οφσάιντ. Φάση, που προκάλεσε την αντίδραση του Εθνικού Γαζώρου. Στο 79’, ο Γάζωρος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τη «χρυσή» αλλαγή του Μάκη Κατσαβάκη, τον Γαϊδαρτζή.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Καρτσαμπάς (85' Μιχαηλίδης), Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Νικολίτσης (15' λ.τρ. Μπρίτο, 73' Τσιρλίδης), Ελευθεριάδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Νύρλος, Κουκόλης, Μερεσιώτης (46' Γαϊδαρτζής), Δέντσας, Τζούριτς, Καράμπελας, Μπαργκά, Κωνσταντινίδης (76' Νατσιόπουλος), Σκέριαντς (46' Ναστέφσκι), Μπουντίνοφ.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), Γεωργαράς (Άρτας)

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep