Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εχασε έδαφος o Απόλλων

Σημαντική απώλεια βαθμών για τον Απόλλων, που έμεινε στο 1-1 με τον αήττητο εδώ και οχτώ αγωνιστικές Τύρναβο.

Ο Απόλλων 1926 πήγε για δεύτερη σερί επαγγελματική νίκη μετά το 0-1 στη Δράμα, ωστόσο ο Τύρναβος είχε άλλη άποψη στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε δίκαια την ισοπαλία (1-1). Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Ναλμπάντη. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού ο ρυθμός έπεσε και το εύθραυστο 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί ανέβασαν στροφές και αφού έστειλαν προειδοποιητική βολή στο 61', έφτασαν στην ισοφάριση στο 67' με τον Γεωργίου.

Ετσι, η ομάδα της Καλαμαριάς έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την τετράδα και εν όψει ασφαλώς των δύο δύσκολων εξόδων σε Κέρκυρα και Καρδίτσα. Αντίθετα, ο σκληροτράχηλος Τύρναβος επαλήθευσε τη λατρεία του στις ισοπαλίες συμπληρώνοντας έξι διαδοχικά «Χ», ενώ είναι πλέον οχτώ σερί ματς αήττητος (1-7-0)!
Συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μπερτέν, Τζανδάρης, Παρμαξίδης, Καθάριος (75' Αναστασίου), Ναλμπάντης (84' Βλάχος), Πέλκας, Αθανασιάδης (63' Μεσίνα).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καραμανλής, Όμο, Ντατίδης, Ιβανίδης (46' Κανούλας), Μπάρος (34' Σιάτρας), Αντρέ, Τσούκαλος (68' Ποκόνγκ), Γεωργίου.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep