Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Έγραψε ιστορία η Μαγούλα

Ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε 3-2 της Επισκοπής, αύξησε τις ελπίδες για σωτηρία και πανηγύρισε το πρώτο εντός έδρας τρίποντο.

Με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που σημείωσε δύο γκολ και έφτιαξε ακόμη ένα, ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε με 3-2 της Επισκοπής που προσπάθησε να επιστρέψει δύο φορές στο παιχνίδι και να δημιουργήσει συνθήκες ανατροπής. Οι ποδοσφαιριστές τω γηπεδούχων είχαν ψυχή, κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Δωματά μετά από ωραία σέντρα του Μαρτίνεθ και από εκεί και πέρα πίστεψαν στη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν, το κατάφεραν με προβολή του Δρακάκη μετά από σέντρα του Λιονάκη, αλλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε άλλη γνώμη και στο 31ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 με απεθείας εκτέλεση φάουλ. Από δική του προσπάθεια ήρθε και το 3-1 στο 64ο λεπτό, όταν έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, έφυγαν τρεις με δύο της Επισκοπής και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο τερματοφύλακας της Επισκοπής περίμενε να ανοίξει αριστερά στον Δημητριάδη.

Ο Μπρατσιάνι με ωραία κεφαλιά μείωσε άμεσα σε 3-2 (70') για την Επισκοπή μετά από σέντρα του Δελήμπαση. 

Τα τελευταία λεπτά είχαν ένταση, αγωνία και κάποιες καθυστερήσεις, αλλά η ομάδα του Ρεθύμνου δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία. Έτσι, η ομάδα της δυτικής Αττικής πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της ιστορίας της στη Football League.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δ.Μαγκαφίνης): Μπαλασάκης, Κοτίτσας, Παπαευθυμίου, Στρατομήτρος, Νόνης, Πέρελμαν, Έβερετ, Αντωνόπουλος (74' Κορνελάτος), Μαρτίνεθ, Δωματάς (74' Ασλανίδης), Κανελλόπουλος (59' Δημητριάδης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. Ανυφαντάκης)Καλογεράκης, Μανουσάκης (64' Μαρτσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Φραντζεσκάκης (74' Χρυσοστόμου), Δελήμπασης, Σουμπασάκης (80' Ανωγειανάκης), Δρακάκης, Μπρατσιάνι, Γιακουμάκης.

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep