Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απάντησε με τριάρα

Η Νίκη Βόλου δέχθηκε γκολ στα 35 δεύτερα, αλλά επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα 1926 και έδειξε χαρακτήρα στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Ο Πόποβιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο, αλλά δεν κατάφερε να το κρατησεί παρά μόλις για τρία λεπτά και η Νίκη Βόλου, αφού ισοφάρισε με τον Ανιέτε (4') πήρε προβάδισμα με τον Ακασού (41') και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τζιώρα έγραψε το 3-1 στο 61ο λεπτό.

Η ομάδα του Βόλου έδειξε χαρακτήρα, είχε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης την κυριαρχία στο γήπεδο και έκανε αρκετές φάσεις, αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε όλα τα λάθη που έκανε η άμυνα του Απόλλωνα. Ο Τζιώρας θα μπορούσε να σημειώσει και τέταρτο γκολ, αλλά ο Κισκαμπάνης έδιωξε πάνω στην γραμμή στο 85ο λεπτό. O Aπόλλων τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού ο Βέργος είδε δύο κίτρινες κάρτες και στο 83ο λεπτό άφησε τον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στη 2η θέση και διέκοψαν το σερί των Ποντίων που μετρούσαν τρία διαδοχικά τρίποντα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Ποζατζίδης, Κισκαμπάνης, Βέργος, Τζανδάρης, Μωυσίδης (46' Παρμαξίδης), Μεσίνα (46' Καθάριος), Πέλκας, Πόποβιτς (73' Ναλμπάντης), Αθανασιάδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μπακάλης, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Γιώτας, Γέσιτς (82' Μπιτσάκος), Ακασού (73' Αναστασόπουλος), Ανιέτε (89' Πιτταράς), Μανουσάκης, Τζιώρας. Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας) Βοηθοί: Πατσιόπουλος (Δωδεκανήσου), Λιώλιας (Έβρου)

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep