Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωκικός για play off

Ο Φωκικός κλείδωσε τον Ηρακλή Ψαχνών, επικράτησε με 1-0 και μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τετράδα μέχρι τέλους.

Πριν προλάβει να πατήσει στο γήπεδο και πριν καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα, ο Ηρακλής Ψαχνών βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα τεχνικό φάουλ του Ράντι και στα 90 λεπτά που ακολούθησαν δεν κατάφερε να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα του. Ο Φωκικός στάθηκε και τυχερός, αφού δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας, αυτή χτύπησε στο έδαφος και πήγε στην γωνιά του Αθανασόπουλου που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να σώσει το γκολ.

Μετά το 1-0 το παιχνίδι έγινε περισσότερο νευρικό, ο Ηρακλής Ψαχνών που δεν έχει συνηθίσει να δέχεται πρώτος γκολ, δεν βρήκε τρόπο να αντιδράσει και να σπάσει την άμυνα του Φωκικού που έπαιξε πολύ καλά στο κέντρο και στις γραμμές του, αλλά είχε ελάχιστα το μυαλό του στο δημιουργικό παιχνίδι από τη στιγμή που είχε πάρει το προβάδισμα.

Ο Ηρακλής Ψαχνών εκνευρίστηκε και από τις καθυστερήσεις, με τους ποδοσφαιριστές του Φωκικού να παίρνουν πολλές κίτρινες κάρτες και τον Φράγκο που ήθελε να κερδίσει χρόνο στην αλλαγή του, τελικά να βγαίνει στο 88ο λεπτό με κόκκινη και όχι ως αλλαγή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος (92' Πολυχρονάκης), Άλλα, Ράντι, Σκαρίμπας, Θέος (73' Γεωργουσόπουλος), Φράγκος, Σιμονιάν, Τζέκος, Ασίγκμπα, Καλαγκάνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Τσιμότζι (71' Κοιλιάρας), Καλαϊτζίδης, Τσούτσης (62' Οχάντζα), Ντελέκος (40' Γκμπαγκουιντί), Μπουμάλ, Κρητικός.

Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

Βοηθοί: Χριστοδούλου, Νάρης (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 01:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep