Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τα επτά αμαρτήματα της Γλυφάδας

Ο Πανηλειακός επικράτησε 7-0 της Γλυφάδας που ξεκίνησε με εννέα παίκτες και συνεχίζει να ζει το αργό και βασανιστικό τέλος της.

Το πρωτάθλημα της Football League ζει την κρίση του, έχει πλέον φτάσει σε απαξιωτικές καταστάσεις και η παρωδία της Γλυφάδας συνεχίζεται. Η διοίκηση δεν κατάφερε να βγάλει δελτία, έβαλε πάλι τους νεαρούς παίκτες σε μια δύσκολη ψυχική διαδικασία, καθώς κατέβηκαν να παίξουν πάλι λιγότεροι, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανηλειακό, ο οποίος επικράτησε 7-0, στέλνοντας το μήνυμα στη διοργανώτρια ότι κάτι επιτέλους πρέπει να κάνει για να σταματήσει η παρωδία. Από το περσινό κορυφαίο πρωτάθλημα της καλύτερης 20ετίας, το φετινό είναι χωρίς αμφιβολία το χειρότερο της ύπαρξής της...

Αυτή τη φορά οι «κοκκινόμαυροι» δεν ήταν ούτε καν δέκα και όλα έγιναν στο όριο. Ο κανονισμός επιτρέπει να αρχίσεις την αναμέτρηση μέχρι με εννέα, τα δελτία έφτασαν την τελευταία στιγμή στα χέρια του διαιτητή, όπως και τα χρήματα για την αποζημίωση του που ήταν στο γραφείο μόλις 13 λεπτά πριν το πρώτο σφύριγμα.

Από αγωνιστικής άποψης το παιχνίδι δεν σηκώνει κανένα σχόλιο, ο Πανηλειακός σημείωσε επτά γκολ παρότι μετά το 65ο λεπτό ο Φλίγκος έφυγε από το γήπεδο για να αγωνιστεί η ομάδα του Πύργου με δέκα παίκτες... Για την ιστορία, τρία γκολ σημείωσε ο Λαλίν, δύο ο Φλίγκος και από ένα οι Κοτσώνης, Αποστολόπουλος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Χρήστου, Μαυρίας, Δημακάκος, Μουστάκης, Στασινόπουλος, Παιδάκης, Κόκκαλης, Μαρκάκης, Κουντούρης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Πίτκας, Χαλούλος (63' Αποστολόπουλος), Σαραμαντάς, Κοτσώνης, Λαμπρόπουλος, Γανωτής, Λαλίν, Μίλιεβιτς (55' Δημητρακόπουλος), Φλίγκος, Βοσκόπουλος, Μπονγκ (61' Οικονομάκος).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδας)

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep