Τα πάνω κάτω ο Γιούχτας!

Οι Κρητικοί νίκησαν 3-2 τον Ολυμπιακό Β και μπήκαν σε τροχιά παραμονής.

Με προβολή του Κωστανάσιου στο 90'+5' ο Γιούχτας έβαλε τέλος στο σερί ηττών και πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο (3-2) απέναντι στον Ολυμπιακό Β. Έτσι, έβαλε τους Πειραιώτες σε τροχιά υποβιβασμού και ο ίδιος μπήκε σε τροχιά σωτηρίας.

Ο Ολυμπιακός Β προηγήθηκε με τον Τσέλιο στο 23', αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με πέναλτι του Αλεξόπουλου στο 51'. Η ανατροπή έγινε στο 62' με σουτ του Μπουτσάκη, όμως οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Μπα έκαναν το 2-2 στο 87'. Παρόλα αυτά ο Γιούχτας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με προβολή του Κωστανάσιου έκανε το 3-2 και παράλληλα το άλμα παραμονής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 3-2
Σκόρερ: 51' πέν. Αλεξόπουλος, 62' σουτ Μπουτσάκης, 90'+5' σουτ Κωστανάσιος - 23' σουτ Τσέλιος, 87' πέν. Μπα
Δοκάρι: 61' Σαπουντζής

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τζανής, Μπουρσέλης (89′ Ορφανουδάκης), Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης (46′ Μπουτσάκης), Λώλης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Βρεττός (81′ Τσίρης), Αλεξόπουλος (81′ Κωστανάσιος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Αργυρίου, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Κεραμίδας (90′ Λάιντνερ), Σαπουντζής (64′ Χ. Κωστούλας), Πινακάς, Μουζακίτης, Μαρίνος, Τσέλιος (90′ Βλαχομήτρος), Μπα.

Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2024 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep