Βίοι αντίθετοι για Νίκη, Αιολικό

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 3-1 του Αιολικού, αναρριχήθηκε 3η και άφησε την ομάδα της Μυτιλήνης χωρίς τρίποντο για εννέα παιχνίδια.

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Νίκη Βόλου την Τετάρτη (14/02) και βύθισε ακόμα περισσότερο τον Αιολικό στην κατάταξη. Η ομάδα της Μαγνησίας αν και ελλιπέστατη, επικράτησε 3-1 και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της κατάταξης. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να προβληματίζουν και αν συνεχίσουν έτσι θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Στο 35' ο Τζιώρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και δύο λεπτά αργότερα ο Κρητικός με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0. Ο Αιολικός μπήκε στο ματς με σουτ του Ενομό στο 54', αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Στο 81' ο Τζιώρας είχε δοκάρι και στο 89' ο Στίκας με προβολή διαμόρφωσε το 3-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-1
Σκόρερ: 35' κεφ. Τζιώρας, 37' σουτ Κρητικός, 89' σουτ Στίκας - 54' σουτ Ενομό
Δοκάρι: 81' Τζιώρας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (90'+1' Τοπαλίδης), Στίκας, Ανδρέου, Να'α, Κυριακίδης, Λίταινας (78 λ.τρ. Πέττας), Παναγιωτίδης, Μιράντα (90'+1' Μπαλλάς), Κρητικός (83' Μπαχανάκ), Τζιώρας (90'+1' Βουκελάτος).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σλόμπονταν Κρτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Καρανίκας, Μουχάλης, Τριανταφύλλου, Ουνγιαλίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Ενομό, Τριανταφυλλάκος (72' Νούλας), Σρνιτς (79' Καγκελίδης), Ενομό, Γιοκέ (87' Μπαλογιάννης), Σαραντίδης.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Μίχος, Δεδικούσης (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep