«Λευκή» ισοπαλία στο Αλκαζάρ

ΑΕΛ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Αλκαζάρ.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β' στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Βυσσινί έφτασαν τους 27 βαθμούς και με αγώνα περισσότερο βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια και στο +4 από την τρίτη Ξάνθη, η οποία όμως έχει τρία ματς λιγότερα. Ο ΠΑΟΚ Β' είναι στη δέκατη θέση, με απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, βγάζοντας μάλιστα ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως «δεν είναι δυνατόν να μην βλέπει ο διαιτητής αυτό το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ που θα το έδινε και ο Ιβάν Σαββίδης από ντροπή». Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 31' με τον Κούτσια, στο 48' με τον Πανίδη στο 49' με τον Κουλιεράκη.

Λίγο πριν από το 90' οι γηπεδούχοι έφτασαν μια... ανάσα από το 1-0. Στο 89' ο Ταχλιμανίδης έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετα από γύρισμα του Γλυνού.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Μαξιμένκο (46' Θεολόγου), Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Ραμίρεζ (46' Νικολιάς), Γιάκος (77' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (67' Γλυνός), Ακούνια (81' Τσουμάνης), Όγκμποε.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Παναγιώτου (81' Μελετίδης), Κουλιεράκης, Γιαξής, Σαλαμούρας, Κούτσιας (81' Γκορντεζιάνι), Χατζηστραβός (90'+1' Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Πανίδης (67' Τζίμας).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Καμπερίδης, Κουκούμης (Καβάλας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep