Ζητούν αναβολή, αλλά...

Η Super League 2 δεν δείχνει διατεθειμένη να αναβάλει αγώνες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων Κυπέλλου μεταξύ Αναγέννησης Καρδίτσας - Παναθηναϊκού, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, όμως η Super League 2 που έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη (26/01) 12 εξ αναβολής αγώνες, δεν πτοείται από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η Καλαμάτα απέστειλε αίτημα αναβολής του αγώνα με το Αιγάλεω, το γήπεδο του οποίου έχει κατακλυστεί από χιόνι, όμως απάντηση δεν έχει λάβει και θα πρέπει να αναχωρήσει από τη βάση της με προορισμό την Αττική. Σημειώνεται ότι οι Κυανόλευκοι όπως και άλλες ομάδες του λεκανοπεδίου δεν κατάφεραν να προπονηθούν τις δύο τελευταίες ημέρες, αλλά λόγω... πιεσμένου προγράμματος η ελλιπής προετοιμασία δεν απασχολεί.

Η επιστολή της Καλαμάτας:

«Αιτούμεθα αναβολή του αγώνα ΠΑΕ Αιγάλεω - ΠΑΕ Καλαμάτα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/01/2022 και ώρα 15:00 διότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα δεν μπορεί να μετακινηθεί με ασφάλεια σε ξενοδοχείο της Αττικής σήμερα 25/01/2022 λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια της Αττικής».

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα Κηφισιά - Ηρόδοτος, αυτός δεν θα γίνει στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, αλλά στο γήπεδο Κερατσινίου. Ωστόσο, η αλλαγή έδρας δεν έχει ανακοινωθεί, όπως μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε οι ορισμοί των διαιτητών.

Last modified onΤρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep