«Super League με τη Νίκη»

Κυριάκος και Σκούφαλης έθεσαν από κοινού ως στόχο την άνοδο της ομάδας του Βόλου στη Superleague.

Τάσος Κυριάκος και Μανώλης Σκούφαλης παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της ομάδας.

 

Τον λόγο πήρε ο Τάσος Κυριάκος που είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν. Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και μέρες, αλλά δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό. Με έπεισαν οι άνθρωποι της ομάδας ότι κάτι νέο πάει να γίνει. Ότι θέλει να πάει ψηλά η ομάδα. Τη γνωρίζω την κατηγορία. Ήρθα για να βοηθήσω τη νέα ομάδα και τα νέα παιδιά. Έχω μάθει να πρωταγωνιστώ. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ιγυείς για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλω να πρωταγωνιστήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

 

Ο Μανώλης Σκούφαλης είπε από την πλευρά του: «Η Νίκη Βόλου έχει μεγάλη δυναμική. Μού έδειξε ότι με θέλει πολύ. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πρέπει να δουλέψουμε. Αν είμαστε αγαπημένοι θα πάνε όλα καλά. Εγώ ζήτησα συμβόλαιο για δύο χρόνια, ώστε την επόμενη σεζόν να παίξουμε στην πρώτη κατηγορία. Ίσως μετά ανανεώσω για ακόμα δύο χρόνια, να παίζω μέχρι τα 40».

 

 

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών:

 

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής (14/8/1978) υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών. Ο Τάσος Κυριάκος έχει αγωνιστεί σε 134 ματς στην Α’ Εθνική με την Καλλιθέα, τον Αρη, τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Ομόνοιας Λευκωσίας».

 

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σκούφαλη, οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου του 1978 και μετράει συνολικά στην καριέρα του 161 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 82 στην Β’ και 53 στην Γ’. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Δόξα Βύρωνα, στην Κοζάνη, στον Αθηναϊκό, στον Ακράτητο, στην Κέρκυρα και στον Πανιώνιο, ενώ τις δυο τελευταίες σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα».

Last modified onΣάββατο, 28 Ιούλιος 2012 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep