Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με Ανιέτε στη Super League»

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε για το... deal με τον Αντόνιο Ανιέτε.

Για σχεδιασμό τριετίας σε όλα τα επίπεδα μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡFm Μαγνησίας. Αποκάλυψε ότι ο Αντόνιο Ανιέτε ζήτησε να συνεχίσει στους «κυανόλευκους» και τόνισε ότι η φιέστα απονομής του πρωταθλήματος θα γίνει εντός της εβδομάδας, είτε με κάποιο φιλικό, είτε με συναυλία. Ο Ανιέτε, άλλωστε, είχε οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση ανόδου και απομένουν οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του.

Σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό, ο Πάτσης είπε:

«Ο σχεδιασμός θα είναι τριετίας σε όλα τα επίπεδα. Η Νίκη πηγαίνει στη Σούπερ Λιγκ για να είναι ψηλά. Δεν ξεκινάμε μίζερα ότι θα πάμε για να κρατηθούμε στην κατηγορία. Αυτή η λογική είναι αρνητική. Πάμε για να παίξουμε στα ίσα, όμορφα και ωραία, για να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε να έχουμε στη Σούπερ Λίγκ».

Για τις ακαδημίες ανέφερε:

«Η χαρά και το όνειρό μου να φτιάξουμε τις ακαδημίες μας. Θα επενδύσουμε πάρα πολύ στα ταλέντα της Θεσσαλίας», ενώ γνωστοποίησε ότι έχει επικυρωθεί από τις 6 Μαρτίου η συνεργασία με την Αστάνα 1964 από το Καζακστάν. Δήλωσε ότι η οικονομική εξυγίανση που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια συνεχίζεται, με τη Νίκη Βόλου να μην έχει καμία προσφυγή καθώς πλήρωσε περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Επεσήμανε ακόμα ότι θα θέσει το πλάνο στον Αλέκο Βοσνιάδη και μετά θα παρθεί η απόφαση για τον προπονητή, ενώ για τον κόσμο απάντησε: «Η δύναμη και η δυναμική του κόσμου δεν ήταν σε όλη τη χρονιά η ίδια. Η ομάδα πορεύτηκε μόνη της, τώρα θα κρατήσουμε το λαό δίπλα μας, γιατί και ο πιο άπιστος πείστηκε. Εγώ δεν αμφισβήτησα ποτέ τη δυναμική των φιλάθλων της Νίκης». Είπε ακόμα ότι πριν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί φιλικό με την ΑΕΚ, στην οποία έγινε πρόταση για τη φιέστα, αλλά αρνήθηκε, ενώ επιβεβαίωσε πως έγινε πρόταση και στην ΑΕΛ.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου σημείωσε για τον γκολκίπερ, Μανώλη Αποστολίδη ότι: «το μισό πρωτάθλημα το πήρε μόνος του», ενώ δήλωσε δικαιωμένος για τη ριζική ανανέωση του ρόστερ, με παίκτες όπως οι Τζιώρας, Μπιτσάκος που ήταν αποκάλυψη της σεζόν. Την 1η Ιουνίου τη χαρακτήρισε μοναδική και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να τον βλέπει ο πατέρας του που έφυγε από τη ζωή το 2010 και ήταν ο λόγος αυτός για τον οποίον μπήκε στο ποδόσφαιρο. Aνέφερε επίσης ότι τα καθαρά έσοδα από τη Σούπερ Λιγκ στη νεοφώτιστη ομάδα είναι περίπου 1,5 εκατομμύριο κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η προετοιμασία να γίνει στο εξωτερικό.

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιούνιος 2014 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep