Σκόραρε με την Τοπ Ος ο Δούμτσιος

Ο πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού δοκιμάζεται στην ολλανδική ομάδα. Η ενημέρωση για την πρώτη προπόνηση.

Στην ολλανδική Τοπ Ος δοκιμάζεται ο Κώστας Δούμτσιος. Ο 25χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος και παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ολλανδικής ομάδας, η οποία θα μετάσχει στην Eerste Divisie. Βρήκε, μάλιστα, δίχτυα στη φιλική νίκη (2-0) απέναντι στη Φένλο.

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης (27/07), η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε με κάθε επισημότητα για την ομάδα μας. Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» η πρώτη προπόνηση της σεζόν, ενώ προηγήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, παρουσιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού, κ.Νίκος Νιόπλιας, μαζί με τους συνεργάτες του, τον Ηλία Κώτσιο αλλά και τον Λουκά Λούλο που ανέλαβε ξανά καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας και δόθηκαν ευχές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων τα επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Άνχελ Λόπεθ, Μαξιμιλιάνο Κουάδρα, Τιμόθεος Τσελεπίδης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Χοσέ Ρομό και Γιώργος Κατσικάς, καθώς επίσης οι Θοδωρής Τσιριγώτης, Ρενίλντ Κασέμι και Χρήστος Αλμπάνης που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους. Την προετοιμασία ακολουθεί επίσης ο 17χρονος δεξιός μπακ Κωνσταντίνος Βέρρης, που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο από την περσινή σεζόν».

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούλιος 2023 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep