«Να πουλάμε ακριβά το τομάρι μας»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τόνισε πως το μικρό ρόστερ είναι ένα από τα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστεί ο Καραϊσκάκης. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τόνισε πως το μικρό ρόστερ είναι ένα από τα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστεί ο Καραϊσκάκης.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τόνισε πως η νίκη επί του Αιγινιακού ήταν επιτακτική ώστε να πάρει αξία το τρίποντο μέσα στην Κέρκυρα. 

Για τις μικρές αποστάσεις του φετινού πρωταθλήματος της Football League και το ότι όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους και να χάσουν από όλους μίλησε ο τεχνικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Μανώλης Παπαματθαιάκης. Οι δηλώσεις του μετά τη νίκη με 4-0 κόντρα στον Αιγινιακό: 

«Ήταν μια πολύ σοβαρή, μεστή και επιτυχημένη εμφάνιση από τα παιδιά. Τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια επειδή είχε προηγηθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στην Κέρκυρα, όπου η επιβάρυνση ήταν τεράστια. Το ζητούμενο ήταν για το τεχνικό επιτελείο να παρουσιαστεί η ομάδα φρέσκια στο πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι επειδή ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς ώστε να πάρει αξία η πολύ μεγάλη νίκη που κάναμε την προηγούμενη Κυριακή στην Κέρκυρα. Όταν έχεις αυτή την πειθαρχία 90 λεπτά στο πλάνο το αμυντικό και μπορείς παράλληλα να βγάλεις τις πάρα πολύ καλές αντεπιθέσεις  που κάναμε σας ομάδα, τότε δείχνεις πως έχεις μέλλον. Είμαστε μια ομάδα που θα πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι της σε όλα τα παιχνίδια και το ζητούμενο για εμένα είναι να συνεχίσουμε έτσι επειδή αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και δύσκολο.

Ο προβληματισμός μου είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το μικρό ρόστερ που έχουμε και θέλω να ευχηθώ ο Σταύρος Παναγιώτου να μην έχει τίποτε. Όποιος και να λείπει αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλη απώλεια για την ομάδα, αλλά υπάρχει η πίστη και η δύναμη να παλέψουμε με αυτούς που είμαστε μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου γιατί πραγματικά αυτό που μου δείχνουν τα παιδιά στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι η ψυχή, η προσωπικότητα και η ικανότητα να σηκώσουν την ομάδα σε πιο υψηλές θέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και όσοι και να είμαστε θα καταθέσουμε την ψυχή μας ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».  

Είναι θέμα ψυχολογίας που άλλαξε η εικόνα της ομάδας μέσα σε δύο αγωνιστικές;

«Ένας σημαντικός παράγοντας του ποδοσφαίρου είναι η ψυχολογία, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε το πλάνο μας επειδή έχουμε αλλάξει στυλ παιχνιδιού και νομίζω ότι το έχουμε αφομοιώσει πολύ καλά. Το σημαντικό βέβαια είναι να πιστεύουμε στους εαυτούς μας επειδή είμαστε μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου μπορούμε να παλέψουμε κάθε παιχνίδι και να είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος».  

Τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής δείχνουν πως δεν υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες;

«Είναι ένα πρωτάθλημα που μπορείς να κερδίσεις του πάντες και παράλληλα να χα΄σεις από τους πάντες. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές και τα ονόματα και οι φανέλες δεν παίζουν ρόλο και μόνο η αγωνιστική ικανότητα της ομάδας μετράει. Εμείς είμαστε μια ομάδα που δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι αντίπαλος και εμείς πρέπει να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep