«Εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου έδωσε το στίγμα του για τον Καραϊσκάκη μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Βαθμό σε μια δύσκολη έδρα πήρε ο Καραϊσκάκης. Μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας, ο Σάκης Παπαβασιλείου, τεχνικός των Αρτινών, ανέφερε: «Εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Εδώ και τρεις εβδομάδες δίνουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να μας δείξουν το πλουσιοπάροχο ταλέντο τους. Είναι το μέλλον για το ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο και να μας δείξουν τις αρετές τους. Προσωπικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Δόξας, τον Ματσούκα, που έφυγε με το φορείο και να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα.

Η Δόξα μπορεί να μην ξεκίνησε δυνατά όπως περίμενε όλος ο κόσμος, αλλά με υπομονή, με στήριξη και με το πλάνο που έχει χαράξει ο κ. Μπύρος, με την δυναμική που έχει στο χώρο του ποδοσφαίρου, είστε υποχρεωμένοι όλοι εδώ στη Δράμα να δώσετε την ψυχή σας, να στηρίξετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνθρωπο στο ποδόσφαιρο».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μάριος Καψάλης που ανέφερε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Οι συμπαίκτες μου δώσαμε το 100% και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τον έναν βαθμό. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη γιατί ακολουθεί ένα άλλο δύσκολο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θέλω να πω περαστικά στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και να επανέλθει γρήγορα στα γήπεδα».

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep