Χωρίς Ρανγκέλοφ με Παναιγιάλειο

Η αποστολή του Καραϊσκάκη Άρτας για το εντός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Υστερα από τέσσερα σερί «άσφαιρα» παιχνίδια (στα οποία, πάντως, απέσπασε και δύο «λευκές» ισοπαλίες από Άρη και Δόξα Δράμας που λογίζονται ως θετικά αποτελέσματα) η ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει να επιστρέψει στα γκολ και στις νίκες.

Οι Αρτινοί σκόραραν για τελευταία φορά στο 62' του αγώνα με τον Εργοτέλη (2-1 εντός) στις 7 Ιανουαρίου με τον Γιάννη Λουκίνα και καλούνται να κουνήσουν πάλι πλεκτό στους Αγίους Αναργύρους στο κρίσιμο ματς (5/2, 15:00) με τον Παναιγιάλειο.

Στο απουσιολόγιο του Σάκη Παπαβασιλείου βρίσκεται ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. Επίσης, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μπουσινάκης, ο στρατευμένος Γυφτοκώστας, ο Χρουσιέλ που ενίσχυσε την Κ19 και οι Σιαράβας, Καψάλης. Εξέτισε την ποινή του ο Δημητριάδης.

Η αποστολή: Μέλκας, Ραχιώτης, Άτσκα, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης, Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος, Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Λουκίνας.

Κάλεσμα της ΠΑΕ

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για μαζική προσέλευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα υποδεχτεί την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου τον Παναιγιάλειο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας απευθύνει κάλεσμα στους Αρτινούς φιλάθλους, ώστε να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξή σας για να φτάσει στη νίκη. Την Δευτέρα, στις 15:00 το μεσημέρι, όλοι στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep