Ιδια συνταγή συν Ρανγκέλοφ

Ο νεοαποκτηθείς Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

[googlead][/googlead]

Τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που απαιτεί υψηλό βαθμό αμυντικής συγκέντρωσης δίνει η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μετά τις λευκές ισοπαλίες με Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και Δόξα Δράμας στους Αγίους Αναργύρους, οι Αρτινοί καλούνται να εφαρμόσουν την πετυχημένη τους συνταγή και κόντρα στον ΟΦΗ την Πέμπτη 1/2 στο «Γεντί Κουλέ» (15:00, ΕΡΤ3).

Σε αυτή την προσπάθεια ο κόουτς Σάκης Παπαβασιλείου βασίζεται στο γνωστό κορμό. Μοναδική αλλαγή στη 18αδα σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο ματς είναι η είσοδος του νεοαποκτηθέντα Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ αντί του τιμωρημένου Τάσου Δημητριάδη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Λουκίνας, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).

Εκτός 18αδας έμειναν ο τερματοφύλακας Σιαράβας, οι αμυντικοί Άτσκα, Καψάλης, Χρουσιέλ, οι μέσοι Γούλας, Δημητριάδης (εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, 4 κίτρινες κάρτες) και οι μεσοεπιθετικοί Γυφτοκώστας (στρατευμένος) και Μπουσινάκης (ατομικό πρόγραμμα).

Η αποστολή ξεκίνησε οδικώς το πρωί της Τετάρτης (31/1) για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep