Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα πάρετε άλλο βαθμό»

Ο Νίκος Σαλευρής προχώρησε σε βαριές καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν στα play off της Football League. Ο Νίκος Σαλευρής προχώρησε σε βαριές καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν στα play off της Football League.

Ο Νίκος Σαλευρής είπε πως μετά τη νίκη της Καλλιθέας μέσα στα Χανιά επί του Πλατανιά ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων του είπε να μην «μη χαίρεστε, δεν θα πάρετε άλλο βαθμό».

Στην κλήρωση των play off είχαμε γίνει αποδέκτες πληροφοριών ότι μία ομάδα θα έπαιρνε την πρώτη θέση γιατί είχε την προστασία μίας ΠΑΕ της Α' Εθνικής. Έγινε μία περίεργη κλήρωση, εμείς παίξαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Πώς γίνεται αυτό;

Βαριές καταγγελίες για την διαδικασία των play off και τα όσα συνέβησαν σε αυτά έκανε στο ραδιόφωνο του Σπορ FM 94,6 και τόνισε πως μετά το τέλος και της αναμέτρησης του Σαββάτου θα πει ακόμη περισσότερα για όσα έχουν συμβεί. «Χθες, στο 87΄ ήταν όλα ανοιχτά για να πάμε στην Super League, αλλά δυστυχώς μέσα σε πέντε λεπτά άλλαξαν όλα. Χθες έπεσε η αυλαία ουσιαστικά αφού η κατάληψη της πρώτης θέσης είναι δεδομένη. Η Καλλιθέα δεν θέλησε να ακολουθήσει την τακτική άλλων με φωνές και απειλές. Περιμέναμε και τώρα θα κάνουμε την ενημέρωση για όσα έχον γίνει,

«Πριν ενάμιση μήνα η Καλλιθέα ήταν βέβαιη για την συμμετοχή της στα play off. Αντιμετώπισε μία κατασκευασμένη υπόθεση με το δήθεν στημένο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Δικαιωθήκαμε και δεν υπήρχε ίχνος υπόνοιας. Περιμένουμε ακόμα όμως να δούμε ποιος είναι αυτός ο συνεργάτης της UEFA που έστειλε αυτήν την επιστολή. Μεθόδευσαν την εις βάρος μας δίωξη. Αυτό είναι που λέει η UEFA. Ότι υπήρξε συνεργάτης που έκανε την καταγγελία και μετά από έρευνα αποδείχθηκε ότι είναι κατασκεύασμα. Περιμένουμε….

Ο μεγαλομέτοχος του Πλατανιά μετά τη νίκη που κάναμε μέσα στα Χανιά απέναντι τους, ακούστε θράσος, μας είπε: “μη χαίρεστε, δεν θα πάρετε βαθμό”. Είχαμε πόλεμο. Στην Καλλονή κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι, δεν απέβαλε παίκτη της Καλλονής.

Κάποιοι είχαν λόγο να το κάνουν. Θα τους βρούμε. Συνεχίζουμε μετά από αυτό. Στην κλήρωση των play off είχαμε γίνει αποδέκτες πληροφοριών ότι μία ομάδα θα έπαιρνε την πρώτη θέση γιατί είχε την προστασία μίας ΠΑΕ της Α' Εθνικής. Έγινε μία περίεργη κλήρωση, εμείς παίξαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Πώς γίνεται αυτό; Είδαμε διαιτησίες κατώτερες, προκλητικά σφυρίγματα, πάντοτε με στόχο την προώθηση μίας συγκεκριμένης ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του Πλατανιά μετά τη νίκη που κάναμε μέσα στα Χανιά απέναντι τους, ακούστε θράσος, μας είπε: “μη χαίρεστε, δεν θα πάρετε βαθμό”. Είχαμε πόλεμο. Στην Καλλονή κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι, δεν απέβαλε παίκτη της Καλλονής. Διαιτησία σφαγιαστική…

Εμείς χρειαζόμασταν έναν βαθμό στα ματς με την Καλλονή και την Παναχαϊκή εκτός έδρας για να έχουμε ελπίδες μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τον Πλατανιά στην έδρα μας και τελικά δεν πήραμε. Ούτε παράλληλα έχασε ο Πλατανιάς βαθμό με την Παναχαϊκή εντός και την Καλλονή.

Ποιος είχε λόγο να σταματήσει την πορεία της Καλλιθέας; Ποιος στηρίζει αυτόν τον αντίπαλο της Καλλιθέας…; Πρέπει να γίνει έρευνα και εσείς που είστε δημοσιογράφοι πρέπει να το ψάξετε. Πρέπει αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο να μας πουν, αισθάνονται δικαιωμένοι;

Στο ματς με την Παναχαϊκή. Πρέπει να καταγγείλω την στάση της αστυνομίας, ενώ είχαμε διαβεβαίωση ότι θα είχε επαρκείς δυνάμεις, παρέλειψε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Είχα μιλήσει με τον αστυνομικό διευθυντή Πατρών και με είχε διαβεβαιώσει ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Πήγαμε εκεί και δεν είχε αστυνομία ότι στην φυσούνα. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει επίθεση στους παίκτες και να φάνε ξύλο με πρωταγωνιστές τους Ντίνα και Λαμπρόπουλο της Παναχαϊκής που ήταν τιμωρημένοι. Και όλοι στην Παναχαϊκή και ο πολιτισμένος κ. Παπακώστας κοιτούσαν από ένα παράθυρο.

Ποιος είχε λόγο να σταματήσει την πορεία της Καλλιθέας; Ποιος στηρίζει αυτόν τον αντίπαλο της Καλλιθέας…; Πρέπει να γίνει έρευνα και εσείς που είστε δημοσιογράφοι πρέπει να το ψάξετε. Εμείς θα καταγγείλουμε τον αστυνομικό διευθυντή γιατί μας εξαπάτησε. Μία ομάδα που τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Καλλιθέα, μένει εκτός στόχου. Ο διαιτητής κ. Κοτσιάφτης έβγαλε δέκα κάρτες στους παίκτες μας. Ήταν προκλητικός. Πρέπει αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο να μας πουν, αισθάνονται δικαιωμένοι;»

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 22:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep