Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν φοβόμαστε συκοφαντίες»

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής μαζί με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη που έχει ζητήσει την έκθεση της UEFA για το ματς από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής μαζί με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη που έχει ζητήσει την έκθεση της UEFA για το ματς από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ.

Ο Νίκος Σαλευρής με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική σελίδα της ΠΑΕ είπε πως όλα όσα έχουν συμβεί προσβάλουν την ομάδα, τα άτομα και την πόλη της Καλλιθέας.

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας τόνισε πως η ομάδα του που πέρσι πρωτοστάτησε στην κάθαρση του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να δέχεται υπονοούμενα και φήμες που την προσβάλουν. Παράλληλα είπε πως στο γήπεδο και στη διαδικασία των πλέι οφς θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί πετύχαμε τον στόχο μας και αποκτήσαμε πλεονέκτημα δύο βαθμών. Είμαι υπερήφανος διότι αφενός η ομάδα λειτουργεί υποδειγματικά και αφετέρου, εκτός του ότι πρωτοστάτησε πέρυσι στην κάθαρση του ποδοσφαίρου και δεν δέχεται υπονοούμενα και φήμες, όλο αυτό μας προσβάλει σαν ομάδα, σαν άτομα, σαν πόλη. Η Καλλιθέα δε φοβάται τις συκοφαντίες, θα δώσει τους αγώνες των πλέι-οφ μέσα στα γήπεδα και εκεί θα κριθεί ποιος είναι καλύτερος και αξίζει να προαχθεί στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το τιμ της Αναγέννησης Γιαννιτσών για τη φιλοξενία, να τους συγχαρώ για την ομάδα τους και για την παραμονή τους στη Football League».

 

 

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2012 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep