«Ερχόμαστε για θετικό αποτέλεσμα»

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Καλλιθέας με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».


Για το καλύτερο δυνατό θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη η Καλλιθέα, σύμφωνα με τον Γιώργο Κατσικογιάννη. Ο έμπειρος άσος της αθηναϊκής ομάδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής και τόνισε πως οι παίκτες του Στάθη Σταθόπουλου θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο και επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να το πάρουμε. Δουλεύουμε και θα έρθουμε να παλέψουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τον νέο προπονητή: «Μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία αλλάξαμε προπονητή. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα θέλω του, έχει αλλάξει φιλοσοφία και ζητάει άλλα πράγματα. Είναι καλός και αξιόλογος».

Για την αναμέτρηση με τη Λαμία και για το εάν η διαιτησία έπαιξε κάποιο ρόλο: «Σίγουρα. Δικαιούμασταν καθαρά τη νίκη. Στο Β ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και χάσαμε δυστυχώς από ένα πέναλτι. Πρέπει να σέβονται την Καλλιθέα και οι διαιτησίες να είναι 50 – 50. Πιστεύω ήταν καθαρά διαιτησία μη σεβασμού προς την Καλλιθέα. Δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, ζητάμε διαιτησία 50-50».

Για την προσπάθεια της Καλλιθέας: «Είμαστε μια καλή και νεανική ομάδα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και πού αυτή θα κριθεί: «Θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Θέλουμε κάτι καλό αλλά παίζουμε με μια ομάδα που θέλει πάση θυσία το τρίποντο. Θα έρθουμε για το καλύτερο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τη μάχη της ανόδου: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξεχωρίζει ο Απόλλων που μπορεί να μην πείθει αλλά παίρνει τα αποτελέσματα αλλά και ο Άρης που έχει καλούς παίκτες και πιστεύω θα καταφέρει να βγει».

Για το εάν θα τα καταφέρει η Καλλιθέα: «Πιστεύω πως ναι. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Είμαστε μια καλή ομάδα. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία έχουμε παλέψει και καθαρά λόγω συγκυρίας και επειδή δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ δεν πήραμε βαθμούς. Ελπίζω να αλλάξει αυτό και να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για τον Ανάκογλου: «Του εύχομαι περαστικά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός».

Last modified onΣάββατο, 08 Απρίλιος 2017 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep