Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωνές Καλλιθέας και... οπαδών

Ο ΟΦΗ πέρασε στους «16» απέναντι στην Καλλιθέα (1-1), αλλά η Καλλιθέα έχει δικαιολογημένα παράπονα.

Νέα, προβληματική εμφάνιση πραγματοποίησε στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ, αυτή τη φορά στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Οι Κρητικοί έπρεπε να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 στο Ελ Πάσο, όμως λαχτάρησαν και λίγο έλειψε να δουν το εισιτήριο για τους «16» να φεύγει από τα χέρια τους...

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλις στο 7' με τον Παπάζογλου, αλλά... έκατσε σε αυτό το γκολ και δεν κυνήγησε το δεύτερο για να «καθαρίσει». Μάλιστα, στο 45' ακυρώθηκε κακώς γκολ του Πίκολο ως οφσάιντ, ενώ στο 90' ο Φαγιέ διαμόρφωσε το 1-1, όμως ήταν αργά για να κάνει την ανατροπή. Σημειώνεται ότι μετά το φινάλε οι γηπεδούχοι αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς, για τη νέα πολύ άσχημη εμφάνιση. Όσο για την Καλλιθέα; Πιστοποίησε για μία ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Κάλαιτζιτς, Μακρής, Φραγκουλάκης (86' Νιμανί), Παπάζογλου (66' Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (46' Koυτσιανικούλης)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Κριστόφ Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Θεολόγου, Πίκολο, Καλαμιώτης, Φαγιέ, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Τόρες (63' Χαϊκάλης).

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep