«Το βάρος στο πρωτάθλημα»

Αποκλεισμός για τους Νέους του Εργοτέλη από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Εκτός από τον ΟΦΗ και η ομάδα Νέων του Εργοτέλη αποκλείστηκε από το Κύπελλο ΕΠΣΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν 4-1 από τον ΟΦΑ και έτσι επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 με τους Παπαδάκη (4'), Σταυρακάκη (14',35'), ο Εργοτέλης μείωσε με τον Παπαδάκη (53'), αλλά το 4-1 διαμορφώθηκε στο 82' από τον Γαβριλάκη.

Ο προπονητής, Αντώνης Φραγκάκης ανέφερε: «Αποκλειστήκαμε από μια καλή ομάδα ωστόσο το τελικό σκορ δεν φανερώνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο πετύχαμε γκολ, είχαμε ένα δοκάρι αλλά και ευκαιρίες που όμως δεν έφεραν γκολ. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια. Θα συνεχίσουμε την δουλειά και πλέον θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

ΟΦΑ: Αλνασάν, Κεκιλιάδης, Μαζιτζής, Αλεξάκης, Παπαδάκης (46’ Τζανάκης), Δαγκωνάκης (60’ Ρουσάκης), Κουρλετάκης (75’ Γαβριλάκης), Ψαθάκης, Λουλάκης (80’ Βισκαδουράκης), Σταυράκης, Βερυκοκίδης

Νέοι Εργοτέλη: Βλαχάκης, Χαριτάκης (75’ Γκούπε), Μουντράκης (46’ Μαυράκης), Γραμματικάκης (46’ Θεοδωράκης), Καλογεράκης, Χαλκιαδάκης(46’ Μπερνίκου), Σταματάκης, Αλεξάκης, Παπαδάκης, Καπουράνης, Βενεράκης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep