Ζητάει έκτακτο ΔΣ με Καλαϊτζίδη

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Αίτημα της Σπάρτης για έκτακτο ΔΣ της Football League καλώντας τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μιλήσει με ονόματα για το κύκλωμα που καταγγέλλει.

[googlead][/googlead]

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποκάλυψε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» ότι κατονόμασε ενώπιον της αθλητικής εισαγγελέως Ευαγγελίας Λιάσου οκτώ ομάδες και παράγοντες που στήνουν -όπως υποστηρίζει- αγώνες και η Σπάρτη αντέδρασε άμεσα αιτούμενη έκτακτο ΔΣ στη Football League παρουσία του προπονητή τού Απόλλωνα Πόντου.

«Δεν μπορεί να λασπώνει όλη την κατηγορία. Καταθέτουμε άμεσα αίτημα για έκτακτο ΔΣ στη Football League, προκειμένου να δώσει απαντήσεις ο κύριος Καλαϊτζίδης» τόνισε με δηλώσεις του στο FL News ο Δημήτρης Νικόλαρος.

Ο πρόεδρος των Λακώνων υπογράμμισε ακόμη πως «...αφού ξέρει ποιες είναι οι οκτώ ομάδες και οι παράγοντες που μετέχουν -όπως υποστηρίζει- σε κύκλωμα στημένων αγώνων πρέπει να μας ενημερώσει, να μιλήσει συγκεκριμένα.

Δεν γίνεται να τους παίρνει όλους η μπάλα και να γίνεται άνω κάτω μία κατηγορία. Πιστεύω ότι θα καταθέσουν ανάλογο αίτημα για έκτακτο ΔΣ και άλλες ομάδες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep