Ολοκλήρωσε τις εκπλήξεις

Στα πέναλτι 5-4 αποκλείστηκε ο Πλατανιάς από τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη.

Εκτός Κυπέλλου άφησε ο Άρης Αβάτου τον Πλατανιά, καθώς επικράτησε 5-4 στα πέναλτι, με τον Κόρτσμαν να αστοχεί στο τελευταίο. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο Άρης Αβάτου προηγήθηκε με πέναλτι του Δόντσου και ισοφάρισε για τον Πλατανιά ο Παπανικολάου σε 1-1, σκορ που δεν άλλαξε ούτε στην παράταση.

Με όρεξη ξεκίνησε το παιχνίδι ο Άρης Αβάτου, με τον Πλατανιά να μην έχει βρει τα πατήματά του. Στο 18’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαρηγιαννίδη από τον Ρουσσάκη. Στο επόμενο λεπτό ο Δόντσος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, για το 1-0. Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε και στο 27’ ο Μελισσόπουλος Μ. σκόραρε με κεφαλιά, όμως το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 45’ ο Πλατανιάς έκανε το πρώτο του σουτ, με τον Μπιανκόνι, το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χανιώτες εμφανίστηκαν πιο επιθετικοί, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 58’ με κεφαλιά ψαράκι ο Παπανικολάου έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1), δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στο 79’ σουτ του Σαρρηγιαννίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 83’ ο Ποζατζίδης Στ. έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στον Πλατανιά, καθώς ο Αμουτζάκης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του. Το 90λεπτο έληξε χωρίς νικητή και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Ο Άρης Αβάτου ήταν πιο δραστήριος στον έξτρα χρόνο, με τον Σαρρηγιαννίδη να αιφνιδιάζει τον Γκοτ με εκτέλεση φάουλ στο 97’, αναγκάζοντάς τον να παραχωρήσει κόρνερ. Ως το τέλος της παράτασης καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

ΓΚΟΛ: 19’ πέν. Δόντσος – 58’ Παπανικολάου

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Πλατανιάς: Μποκέτι (0-1)
Άρης Αβάτου: Σιχλοιμίρης (1-1)
Πλατανιάς: Ποζατζίδης (1-2)
Άρης Αβάτου: Σαρρηγιαννίδης (ΑΟΥΤ)
Πλατανιάς: Τσαμουρης (ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ)
Άρης Αβάτου: Λαζαρίδης (2-2)
Πλατανιάς: Κωστίκος (2-3)
Άρης Αβάτου: Κουτσούμπας (3-3)
Πλατανιάς: Μπιανκόνι (3-4)
Άρης Αβάτου: Δόντσος (4-4)
Πλατανιάς: Κόρτσμαν (ΑΟΥΤ)
Άρης Αβάτου: Βαφειάδης (5-4)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρρηγιαννίδης, Δόντσος (64’ Ψεμματάς), Κοτόπουλος (102’ Βαφειάδης), Γκέκας (75’ Σιχλοιμίρης), Μελισσόπουλος Μ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ, Κόρτσμαν, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης (60' Κωστίκος), Μποσκέτι, Τσαμούρης, Ποζατζίδης Χ. (46’ Ποζατζίδης Στ.), Μπιανκόνι, Ουές (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι (118’ Σμυρλάκης), Παπανικολάου

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep