Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πόρτα... και από Παμπελοποννησιακό

Πρέπει να λυθούν πολλά διαδικαστικά θέματα ώστε η Παναχαϊκή να χρησιμοποιήσει το Παμπελοποννησιακό στάδιο για τους αγώνες και τις προπονήσεις της. Πρέπει να λυθούν πολλά διαδικαστικά θέματα ώστε η Παναχαϊκή να χρησιμοποιήσει το Παμπελοποννησιακό στάδιο για τους αγώνες και τις προπονήσεις της.

Η Παναχαϊκή θα πρέπει να περιμένει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ρυθμίσει αρκετά θέματα πριν μπει στο γήπεδο.

Μέχρις ότου μας υποβάλλετε τις προτάσεις σας και έως ότου ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει εκ του νόμου δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μπορεί η ομάδα της Πάτρας να ανακοίνωσε πως στις 18 Αυγούστου θα χρησιμοποιήσει το Παμπελοπονησιακό στάδιο για την φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά στον Δήμο Πατρέων μάλλον έχουν άλλη γνώμη. Η επιστολή που έστειλαν στην ΠΑΕ κάνει σαφές πως πρέπει να λυθούν πολλά διαδικαστικά θέματα που έχουν να κάνουν με θέματα ασφαλείας, αλλά και νομικά ζητήματα πριν μπει στο γήπεδο η Παναχαϊκή.

Ο Νίκος Κωστόπουλος που είναι υπεύθυνος του τομέα Νεολαίας και Αθλησης στο Δήμο υπογράφει την επιστολή προς την ΠΑΕ.

Θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψη του πως δύσκολα θα υπάρξει άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη μέση του Αυγούστου και πόσο μάλλον απόφαση ώστε να παραχωρηθεί άμεσα το γήπεδο.

προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια,

H υποβολή των προτάσεών σας για τη σύναψη σύμβασης, θα πρέπει να είναι άμεση και απολύτως ορισμένη, ώστε να συμβάλλουμε στην διευκόλυνσή σας για την εξασφάλιση του γηπέδου και την πραγματοποίηση των αγώνων σε αυτό.

Σε απάντηση της από 2 Αυγούστου 2012 επιστολής του με την οποία ζητούσε την παραχώρηση των αποδυτηρίων και του κεντρικού γηπέδου, του Παμπελοποννησιακού Σταδίου: Κύριε Πρόεδρε Σχετικά με τα όσα διατυπώνετε στο από 2/8/2012 έγγραφό σας, σας υπενθυμίζουμε ότι για την τυχόν παραχώρηση στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ του γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και των χώρων του, για την πραγματοποίηση των αγώνων και των προπονήσεων κατά την περίοδο 2012 – 2013, θα πρέπει να μας υποβάλλετε συγκεκριμένες προτάσεις σας, τις οποίες θα εισάγουμε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, το οποίο είναι και το κατά νόμο αρμόδιο Όργανο, για τη λήψη σχετικής αποφάσεως. Κρίνουμε ότι η υποβολή των προτάσεών σας για τη σύναψη σύμβασης, θα πρέπει να είναι άμεση και απολύτως ορισμένη, ώστε να συμβάλλουμε στην διευκόλυνσή σας για την εξασφάλιση του γηπέδου και την πραγματοποίηση των αγώνων σε αυτό.

Μέχρις ότου μας υποβάλλετε τις προτάσεις σας και έως ότου ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει εκ του νόμου δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Επιθυμώντας να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας, αποδεχτήκαμε το αίτημά σας για προσωρινή χρήση των αποδυτηρίων του Σταδίου, μέχρις ότου ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Παρακαλούμε οι προτάσεις σας να είναι ακριβείς και ορισμένες σχετικά:

Επιθυμώντας να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας, αποδεχτήκαμε το αίτημά σας για προσωρινή χρήση των αποδυτηρίων του Σταδίου, μέχρις ότου ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

1) Με το θέμα της μηνιαίας αποζημίωσης που θα καταβάλλετε για τη χρήση του αγωνιστικού χώρου, των κερκίδων, των γραφείων και των αποδυτηρίων, αποζημίωση η οποία δεν πρέπει να συνδέεται με ποσοστό επί των εισπράξεων, αλλά θα αποτελεί ένα σταθερό μηνιαίο ποσό.

2) Την καταβολή της μηνιαίας αποζημίωσης, εντός των πρώτων πέντε ημερών κάθε μήνα.

3) Την παροχή εγγυήσεως και την υπογραφή του συμφωνητικού από αξιόχρεο εγγυητή, για την εκπλήρωση των όρων του συμφωνητικού και την εξόφληση της μηνιαίας αποζημίωσης.

4) Την υποχρέωσή σας για την κάλυψη των δαπανών συντήρησης του χλοοτάπητα, των καθισμάτων, των κερκίδων και των χώρων που θα κάνετε χρήση.

5) Την εκ μέρους σας καταβολή των λειτουργικών δαπανών του Σταδίου (δαπάνες θέρμανσης, ύδρευσης, ηλεκτρικού ρεύματος, κλπ.).

6) Την ασφάλιση του γηπέδου και των εγκαταστάσεών του σε ασφαλιστική εταιρεία, για το χρόνο μίσθωσης.

Θεωρούμε ότι για την άμεση επίλυση του θέματος και προς το συμφέρον του Δήμου και της ΠΑΕ, θα έχουμε σύντομά την ολοκληρωμένη και σαφή θέση σας.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Αύγουστος 2012 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep