«Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό»

Οι εντυπώσεις του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς από το φιλικό της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κράτησε ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς από το φιλικό της Τετάρτης (18/09) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο προπονητής της Παναχαϊκής μίλησε για τις εντυπώσεις του από την Αγυιά, το πλάνο εν όψει Κυπέλλου και τον βαθμό ετοιμότητας του Πέταρ Όρλαντιτς.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το ξεκίνημα της ομάδας δεν ήταν και το καλύτερό μας. Δεν μπορέσαμε να μπούμε όπως θέλουμε από την αρχή. Μπήκαμε λίγο πιο αδύναμοι στα πρώτα 15 λεπτά και ένας πολύ καλός αντίπαλος σκόραρε δύο φορές. Είναι λογικό, ίσως γιατί είναι το πρώτο φιλικό που παίζαμε στην έδρα μας. Ανακάμψαμε σιγά σιγά και μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε κι άλλους παίκτες. Σκοράραμε μία φορά με καλή επίθεση από τον Κολ και τον Σιατραβάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε τον έλεγχο, πηγαίναμε πολλές φορές στην επίθεση και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κάνει κάτι και φυσικά σκοράραμε ξανά. Όταν κάναμε κάποιες αλλαγές, χάσαμε το ρυθμό μας, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος».

Αν προβληματίζεται για την ενδεκάδα εν όψει Κυπέλλου:

«Μόνο για μια θέση, γιατί ο Μαυριάς έχει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, αλλά θα επανέλθει. Αυτή η ενδεκάδα θα παραταχθεί και στα επίσημα. Αν αλλάξει κάτι, αυτός θα είναι ο Μαυριάς».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό:

«Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τις εντυπώσεις του από την Αγυιά:

«Ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ καλός και το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μας στήριξε και δεν αποδοκίμασε. Προσπάθησα να ανεβάσω την ομάδα, να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Νιώθω πολύ καλά που ήρθαμε και παίξαμε στο γήπεδό μας».

Για τον Όρλαντιτς και πότε θα είναι έτοιμος:

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα και αυτό λέει πολλά. Ήταν στην Ταϊλάνδη και έχει να παίξει τέσσερις, πέντε μήνες. Θέλει χρόνο, γιατί έχει καιρό να προπονηθεί έντονα. Έδειξε ότι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Σιγά σιγά προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Θα πάρει ευκαιρίες, ώστε σιγά σιγά να είναι έτοιμος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep