Ενεργοποίηση Μπακαλάρου

Ο Κώστας Μπακαλάρος αναμένεται να ενεργοποιηθεί πάλι στην Παναχαϊκή και έδειξε το πρώτο δείγμα με την χορηγία στην εμφάνιση της ομάδας. Ο Κώστας Μπακαλάρος αναμένεται να ενεργοποιηθεί πάλι στην Παναχαϊκή και έδειξε το πρώτο δείγμα με την χορηγία στην εμφάνιση της ομάδας.

Μετά την υπογραφή της χορηγίας για την κεντρική διαφήμιση στην εμφάνιση της Παναχαϊκής υπάρχει γενικότερο κλίμα για επιστροφή του Κώστα Μπακαλάρου στη διοίκηση.

Η χορηγία στην φανέλα της Παναχαϊκής από την εταιρεία του Κώστα Μπακαλάρου ήταν εκείνη που ξεκλείδωσε έστω και ελάχιστο χρόνο πριν από το τέλος των μεταγραφών του Ιανουαρίου το παράθυρο ενίσχυσης για την Παναχαϊκή. Η «ένεση» ρευστότητας έφερε την ρύθμιση στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, που επιτρέπουν στην ομάδα της Πάτρας να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. 

Υπάρχει πιθανότητα να κλείσει παίκτης με μεταγραφή μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (31/1), όταν και ολοκληρώνονται οι προθεσμίες της ΕΠΟ, αλλά σίγουρα θα υπάρξει αναζήτηση και από την αγορά των «ελεύθερων» μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Αυτή η κίνηση του Κώστα Μπακαλάρου ήταν το πρώτο βήμα και η απόδειξη με πράξεις πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ υπάρχουν πλέον και οι προϋποθέσεις να επιστρέψει ακόμη και στη θέση του προέδρου. Βασικό μέλημα από όλες τις πλευρές είναι να υπάρξει ξεκάθαρη κατάσταση και να μην μπουν πάλι οι «σύμμαχοι» σε κατάσταση εσωστρέφειας.

Η πλευρά του Πλάτωνα Μαρλαφέκα φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί και τα σενάρια αναφέρουν πως υπάρχει μια κίνηση από όσους μετόχους επιθυμούν να ενεργοποιηθούν και να «τρέξουν» την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα ώστε να αποκτήσει πάλι η Παναχαϊκή την ομαλότητα που είχε λείψει τους τελευταίους μήνες από την λειτουργία της. Πλέον η περίπτωση της εξωτερικής βοήθειας αρχίζει να χάνει πιθανότητες και αναμένεται να κλείσουν τα θέματα το αργότερο μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep