Κυριακίδης: «Κυρίαρχοι»

Τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με τον Ηρόδοτο είχε η Παναχαϊκή όπως δήλωσε ο Ηλίας Κυριακίδης.

Η Παναχαϊκή ήλεγξε απόλυτα το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και δεν απειλήθηκε καθόλου. Αυτό τόνισε ο συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, Ηλίας Κυριακίδης μετά τη νίκη (1-0) στο Παγκρήτιο Στάδιο που ήταν η πρώτη εκτός έδρας για τους Αχαιούς στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα του Ηροδότου για την οποία γνωρίζουμε ότι είναι μία πάρα πολύ ιστορική ομάδα. Έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και με τις αλλαγές που έχουν γίνει είναι μία νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή και στήριξη.

Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι όχι μόνο γιατί κερδίσαμε τρεις βαθμούς για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας, κάτι που πέρυσι ήταν η μεγάλη μας δύναμη, αλλά γιατί ελέγξαμε για 90 λεπτά το παιχνίδι. Ήμαστε κυρίαρχοι σε αυτό και όταν χρειάστηκε τα τελευταία 10 λεπτά να αλλάξουμε τον σχηματισμό και να αμυνθούμε, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Άρα αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και για τον τρόπο που λειτουργήσαμε στην άμυνα και για τον τρόπο που λειτουργήσαμε στην επίθεση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είναι πραγματικά εξαιρετικοί, πάρα πολύ ταλαντούχοι και σε όλο το τιμ».

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 04:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep