Τελικά... Δρόσος

Η Παναχαϊκή έδωσε το μάνατζμεντ της ΠΑΕ στον Δημήτρη Δρόσο, αλλά το deal ανακοινώθηκε στα τοπικά ΜΜΕ και αργά το βράδυ στην ιστοσελίδα των Αχαιών.

Στη λύση του Δημήτρη Δρόσου κατέληξε η Παναχαϊκή Συμμαχία, ώστε ο Πατρινός επιχειρηματίας να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Έπειτα από αναμονή αρκετών ημερών και αδυναμία εξεύρευσης άλλης σοβαρής πρότασης, οι μέτοχοι το πήραν απόφαση. Ο Δρόσος θα καλύψει έως τη Δευτέρα (14/01) το υπόλοιπο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ όλα δείχνουν ότι θα προσληφθεί στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε η ΠΑΕ να ενημερώσει για τις εξελίξεις. Ανακοίνωση καμία στην ιστοσελίδα της, παρά μόνο στα τοπικά μέσα, ενώ σε επικοινωνία που είχε νωρίς το FL News με τον υπεύθυνο Τύπου, Γιώργο Σωτηρόπουλο, εκείνος δήλωσε άγνοια. Εν τέλει δύο ώρες αργότερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε στον επίσημο ιστότοπό της:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 1891 καλωσορίζει στις τάξεις της τον κ. Δημήτρη Δρόσο, ο οποίος επέδειξε όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερο και θερμό ενδιαφέρον για την ομάδα των παιδικών του χρόνων, υλοποιώντας δε στο έπακρο τις δεσμεύσεις του, καλύπτει άμεσα έως την Δευτέρα 14-1-2019 το υπόλοιπο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Η συμφωνία των 2 πλευρών είναι να αναλάβει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Δρόσος και σε συνεργασία με όλο το ήδη υπάρχον διοικητικό και προπονητικό τιμ, να γίνει η υπερπροσπάθεια αφενός για την υλοποίηση των στόχων όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της Παναχαικής, που μας έχουν κάνει περήφανους με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, αφετέρου για την πραγμάτωση της ελπίδας των αγνών Πατρινών φιλάθλων για την συντομότερη επάνοδο της ομάδος μας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ!!!».

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep