«Θα προσφέρω σταθερότητα»

Ο Δημήτρης Δρόσος υποστήριξε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παναχαϊκή Συμμαχία.

 

Νέα παρέμβαση στον ΣΠΟΡ Fm Πάτρας έκανε ο Δημήτρης Δρόσος και υποστήριξε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παναχαϊκή Συμμαχία. Ανέφερε ότι για να πάρει το μάνατζμεντ θα βάλει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 185 χιλιάδες ευρώω και υποστήριξε ότι αν βρεθεί καλύτερη πρόταση, τότε ο ίδιος είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, παίρνοντας όσα χρήματα έχει βάλει.

Όπως ανέφερε ο Δρόσος:

«Δηλώνω και δεσμεύομαι ότι όποια κατάληξη και αν έχουν οι προσπάθειές μας για συνεργασία, εγγυώμαι στον κύριο Μαρλαφέκα ότι αν βρει λύση που την πιστεύει και είναι σοβαρή, να μου δώσουν όσα χρήματα έχω δώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή και την άλλη μέρα θα πάω στην κερκίδα να χειροκροτώ κι εγώ.

Αν οι Σύμμαχοι και ο κόσμος μετά από 15 ημέρες βρουν εταιρεία ή Συμμάχους και συμφωνήσουν, άσχετα αν έχω πληρώσει για να τρέχω την ομάδα για να μην καταστραφεί, γιατί είναι στα πρόθυρα να χάσει όλη τη χρονιά, δεσμεύομαι να κάνω ένα βήμα πίσω και να μου δώσουν μόνο την αξία των χρημάτων που θα έχω δώσει.

Εκτός από τον κύριο Μαρλαφέκα που δεν τον είδα, το σύνολο των Συμμάχων το είδα στο ραντεβού. Τον κύριο Μπακαλάρο τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα. Μίλησα και με τον κύριο Λαμπρόπουλο που είχε ένα προσωπικό θέμα και δεν ήταν. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει η λύση.

Φτάσαμε λίγο πριν διαλυθεί η Παναχαϊκή. Μπορώ να προσφέρω σταθερότητα, να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν πήγα να κάνω αντιπρόταση κόντρα στον κύριο Παπαγεωργίου. Αν τα βρει, ευχαρίστως. Ούτε θα μπω σε δημοπρασία. Θέλω να εγγυηθώ, αν μου επιτρέπεται η λέξη, όσο διάστημα χρειάζεται να πατήσει στα πόδια της η Παναχαϊκή, να είμαι εκεί. Αν βρεθεί αξιόλογη λύση και οι μέτοχοι και ο κόσμος πιστέψουν ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα, θα πάω στην κερκίδα».

Τι σημαίνει ότι θα έχει το μάνατζμεντ:

«Θα καλύψω το μετοχικό κεφάλαιο για να μην έχει πρόβλημα η Παναχαϊκή. Αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι έχουν βάλει απίστευτα χρήματα για τις κατηγορίες που έπαιζε. Αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ. Αξίζει να χαλάσεις τόσα και να είσαι 8ος ή 10ος; Μ' αυτά μπορείς να φτάσεις στην Α' κατηγορία. Μην τα ρίχνουμε στους Συμμάχους. Έβαλαν χρήματα. Τους είπα ότι δεν αξίζει σε αυτούς να φύγουν γρήγορα ή να έχουν κουραστεί.

Ξέρω ότι υπάρχουν προσωπικά προβλήματα μεταξύ τους. Πρέπει να είμαστε λογικοί, να κοιτάξουμε την εταιρεία μας. Πρέπει να αφήσουμε έξω από την Παναχαϊκή δημαρχεία, επιμελητήρια, τραγουδιστές. Θα καλύψω μετοχικό κεφάλαιο, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα καλύψω 185 χιλιάδες τις επόμενες ημέρες. Ο όρος που έχω θέσει είναι να υπάρχει ομόνοια μεταξύ των Συμμάχων».

Πότε θα ανακοινωθεί η συμφωνία:

«Εφόσον οι μέτοχοι είναι συνεπείς σε όσα λένε, εγώ θα είμαι εκεί. Μπορώ να εγγυηθώ ότι η Παναχαϊκή θα έχει τον χρόνο να προχωρήσω και το καλοκαίρι να βρει μία λύση που θα είναι... for ever. Τώρα η Παναχαϊκή σηκώθηκε και δεν θέλω να ξαναπέσει».

Για τον στόχο που θα βάλει:

«Αν επέλθει συμφωνία, θα τα ανακοινώσουμε. Είμαστε πολύ κοντά. Όποιος πιστεύει ότι η Παναχαϊκή δεν είναι έτοιμη, δεν είναι η ώρα της ή ότι θέλει χρόνο για να διεκδικήσει πρωταθλήματα στην α' κατηγορία, δεν είναι της φιλοσοφίας μου. Αν και όσο είμαι εκεί, δεν ξέρω, στόχος θα είναι το πρωτάθλημα. Ζω για τη μέρα που θα παίξουμε πάλι στην Α' Εθνική».

Προβληματίζεστε για τις επιφυλάξεις του κόσμου;

«Όχι, καθόλου. Ο κόσμος δεν με ξέρει. Κι εγώ και ο κόσμος θα βρούμε την επαφή. Θέλω ό,τι και αυτοί. Να δούμε την Παναχαϊκή να παίζει στην Α' κατηγορία».

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος θα είναι άμεσος συνεργάτης σας ως τεχνικός διευθυντής;

«Δεν έχει αποφασιστεί. Έχω συζητήσει πολύ σοβαρά μαζί του. Σαν φίλαθλος και σαν άνθρωπος πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία. Ο Γρηγόρης, ο Κατσουράνης, ο Γεωργακόπουλος αποτελούν κεφάλαιο για την Πάτρα. Αν είμαι στην Παναχαϊκή έχω συζητήσει μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί λύση, αλλά κοιτάω και μία, δύο άλλες περιπτώσεις. Δεν έρχομαι εκεί να υλοποιήσω τα σχέδια του Γεωργάτου ή του Δρόσου, αλλά της πόλης».

Σας επηρεάζει ότι κάποια μερίδα οπαδών αντιδρά στο όνομα του Γεωργάτου;

«Ξέρω τη γνώμη της Πάτρας για όλους από πριν. Πάντα τη ζυγίζω. Δεν έπεσα από το φεγγάρι. Τον θεωρώ κεφάλαιο για την Πάτρα. Αδικήθηκε τότε με τον Μακρή. Θα ζυγιστούν όλα, αν αναλάβω και θα αποφασίσω».

Έχετε επιχειρήσει να δώσετε κάποια χορηγία;

«Πολλές φορές. Και στην αρχή της Συμμαχίας. Δεν έγινε και δεν ξέρω γιατί. Οι εταιρείες στοιχήματος είναι σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Δεν είναι κάτι κακό. Ο κόσμος φοβάται την παράνομη πλευρά κι εγώ ποτέ δεν ήμουν εκεί. Τώρα δεν έχω εταιρεία, αλλά έχω φίλους και γνωστούς. Είναι εύκολο για κάποιον να παραποιήσει τα πράγματα. Δύο φορές έγιναν επαφές με πολύ μεγάλες εταιρείες για τη φανέλα της Παναχαϊκής. Πρέπει να υπάρχει ένα τριετές μπόνους. Αυτό προσπάθησα να κάνω».

Για τη συνάντηση με τον Μπακαλάρο στην Αθήνα:

«Αφού το επιβεβαίωσα προηγουμένως. Το δικό μου ενδιαφέρον τις δύο τελευταίες ημέρες είναι πιο έντονο, γιατί οι Σύμμαχοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με τον κύριο Παπαγεωργίου. Και δεν υπάρχει τίποτα από την Capelli. Άρα έμεινα εγώ. Να μη με δει ο κόσμος ως επενδυτής που έρχεται για να βγάλει χρήματα. Δεν είναι βέβαιο ότι θα είμαι την Πέμπτη στο γήπεδο, γιατί έχω επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο».

Σε ερώτηση οπαδού για τα περί αρμάτων:

«Θα ήθελε αυτός που ρωτάει να μπει σε κάποιο άρμα; Υπήρξα και πρόεδρος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 22:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep