«Δεν τελειώνει τώρα το πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το κακό ξεκίνημα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα. Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το κακό ξεκίνημα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας για το κακό ξεκίνημα της Παναχαϊκής και ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την 3η αγωνιστική!

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γνώμη» ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης, μίλησε για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται η ομάδα και πως ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι σημαντικότερο είναι να βλέπει κανείς υγεία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας παρά αποτελέσματα.  

«Προβληματιζόμαστε για το κακό ξεκίνημα της ομάδα, όμως νομίζω πως σιγά, σιγά θα βελτιωθεί. Θα βρει ακόμη καλύτερο ρυθμό και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πέρσι η Παναχαϊκή έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος όχι. Συμβαίνουν αυτά. Παλεύουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, είναι ότι παρουσιάζει κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο και η διάρκεια που έχει. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει την 3η αγωνιστική και υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας».

1 comment

  • Νεοπτόλεμος
    Νεοπτόλεμος Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 11:23 Comment Link

    Μπράβο Κατσουράνη έτσι πρέπει να γίνει ,αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου χρειάζεται πολύ σωστά.Όλες οι ομάδες υποτίθεται ιστορικές τα ίδια προβλήματα έχουν βλέπουμε τον Ηρακλή ,βλέπω τους Αρειανούς διώξανε προπονητή που έστειλε ο Βαλβέρδε με παρελθόν μεγάλο ,βλέπω την γκρίνια στο Α ημίχρονο στην Δόξα με τον βόλο κλπ.Η ιστορία γράφετε στους αγωνιστικούς χώρους απλά είναι τα πράγματα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep