«Συνηθισμένοι από πέρυσι»

Υπομονή συνέστησε ο Κώστας Κατσουράνης και αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας.

Το πέρας έξι έως οκτώ αγωνιστικών περιμένει ο Κώστας Κατσουράνης και τότε θα μιλήσει για στόχους στην Παναχαϊκή. Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής των Αχαιών σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ενώ για τη διαιτησία τόνισε ότι «είμαστε συνηθισμένοι από πέρυσι». Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Υπομονή, υπομονή, θέλει υπομονή. Επιλέγεις πώς θα πορευτείς. Ή να ακολουθήσεις το δικό μας δρόμο να φτιάξεις δηλαδή παίκτες, ή αγοράζεις έτοιμους παίκτες και πας να ανέβεις. Αυτό που έχουμε επιλέξει εμείς θέλει υπομονή, όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν πειράζει, τι να κάνουμε;

Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Όμως χρειάζεται να περάσουν 6-8 παιχνίδια για να μιλήσουμε και να πούμε περισσότερα. Μετά από κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα μπορούμε να μιλάμε για στόχους και να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Τι σου άρεσε και τι δεν σου άρεσε από την πρεμιέρα;

«Αυτά που δεν μου άρεσαν πρέπει να τα συζητήσω με τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ότι η ομάδα αρνήθηκε να χάσει παρά το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα».

Και ο διαιτητής ήταν σε κακή μέρα, εάν η διαιτησία δεν ήταν ένα μήνυμα...

«Καλά, σε αυτό εμείς είμαστε συνηθισμένοι από πέρυσι. Το να τα λέμε εμείς συνεχώς δεν οδηγεί κάπου».

Το μέλλον;

«Όποιος ξέρει και μπορεί να διαβάζει το ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε καλή ισορροπία, μπορεί ο αντίπαλος στην πρεμιέρα να ήταν πίσω και να μας περίμενε. Έκλεισε όλους τους χώρους και πάντα όταν μια ομάδα κλείνεται πίσω δεν είναι εύκολο. Παράλληλα όταν μια ομάδα είναι πίσω, γίνεσαι ευάλωτος.

Εμείς αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κλειδώσουμε την άμυνά μας. Να μην δεχόμαστε γκολ. Το πώς θα βάζουμε γκολ θα το δούμε, αλλά νομίζω ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα και ικανότητα και θα βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Άλλωστε και με τον Αιγινιακό πετύχαμε δύο γκολ. Ξέρουμε πού βαδίζουμε, ξέρουμε τι θέλουμε, γνωρίζουμε να διαβάζουμε το παιχνίδι και νομίζω ότι θα βρούμε τις λύσεις».

Γιατί με τον Αιγινιακό δεν κάθισες στον πάγκο όπως έκανες πέρυσι στο πρωτάθλημα;

«Θα προσπαθήσω να κάθομαι ψηλά, να βλέπω την ομάδα από ψηλά. Είναι απόφαση μου και δεν ήταν της στιγμής, θεωρώ ότι από ψηλά παρακολουθώ καλύτερα το παιχνίδι. Βλέπω τις αδυναμίες μας και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Last modified onΤετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep