Συνέντευξη την Πέμπτη

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος και ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Κατσουράνης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ο Κώστας Μπακαλάρος και ο Κώστας Κατσουράνης θα παραχωρήσουν την Πέμπτη (24/10) συνέντευξη Τύπου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής αντίστοιχα αναμένεται να αναφερθούν στους στόχους των Αχαιών και, φυσικά, να κάνουν έκκληση για στήριξη στους οπαδούς.

Εκτός των άλλων οι Μπακαλάρος, Κατσουράνης δεδομένα θα τοποθετηθούν για το θέμα της έδρας του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Το ΔΣ, άλλωστε, συνεδρίασε τη Δευτέρα (22/10) προκειμένου να δρομολογήσει τις απαιτούμενες κινήσεις, ώστε η ΕΠΟ να αλλάξει τον ορισμό και οι «κοκκινόμαυροι» να αγωνιστούν στην Αγυιά και όχι στο Παμπελοποννησιακό. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 25/10/18 και ώρα 13.00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με θέμα κατάσταση ομάδας και αγωνιστικοί στόχοι.

Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Μπακαλάρος και ο τεχνικός διευθυντής κ. Κώστας Κατσουράνης. Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Βυζαντινόν (πεζόδρομος Ρ.Φεραίου και Ασκληπιού)».

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 11:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep