Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φεύγει από την Παναχαϊκή ο Ιωάννου

Ο μέχρι πρότινος πλέον αρχηγός των Αχαιών ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τέλος ο Ιωάννου...


Παρελθόν αποτελεί για την Παναχαϊκή ο Γιάννης Ιωάννου. Ο 28χρονος αμυντικός δεν δέχτηκε την μείωση των αποδοχών που του προτάθηκε και ως εκ τούτου θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. «Το αίτημα του έγινε δεκτό παρά το ότι είναι από τους παίκτες με την μεγαλύτερη προσφορά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο Γιάννης Ιωάννου για την Παναχαϊκή θα είναι πάντα υπόδειγμα ήθους και προσφοράς και του ευχόμενα την μεγαλύτερη αθλητική και προσωπική επιτυχία» ανέφερε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της.

 

... και οι Θεοδωρέλλης, Πακάλτσης, Πάνος


Εκτός από τον Ιωάννου και οι Λάζαρος Θεοδωρέλλης-Θεόδωρος Πακάλτσης αποχωρούν από τους Αχαιούς. «Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται και στους δύο και ειδικά στον Θεόδωρο Πακάλτση κάθε ευτυχία στην ζωή τους. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή επιθυμούσε συνέχιση της συνεργασίας με τον Θεόδωρο Πακάλτση λόγω της ποδοσφαιρικής του αξίας αλλά και του ήθους του αλλά ήταν προσωπική του επιλογή να αποχωρήσει» ήταν η σχετική ενημέρωση από τη διοίκηση. Το συμβόλαιό του έλυσε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ξενοφών Πάνος.

 

Ενίσχυση με νέους

 

Επαγγελματικό συμβόλαιο 4 ετών υπέγραψε με την Παναχαϊκή ο μέχρι πρότινος πια παίκτης του Παναιγιάλειου και πρώτος του σκόρερ Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Είναι γεννημένος το 1992, αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού κυνηγού και ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή Γιάννη Παπακώστα. Συμβόλαιο υπέγραψε και ο ποδοσφαιριστής Πλέγας Κωνσταντίνος, γεννημένος το 1997. Αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και τα τελευταία χρόνια θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει το πατραϊκό ποδόσφαιρο.

 

Στο Ελατοχώρι η προετοιμασία

Στο Ελατοχώρι Πιερίας θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Παναχαϊκής από τις 4 Αυγούστου έως της 16 Αυγούστου. Η επιλογή του προπονητικού κέντρου έγινε μετά από επίσκεψη του προπονητού Γιάννη Παπακώστα και του βοηθού του Γιάννη Γκιόκα στα αντίστοιχα προπονητικά κέντρα Ελατοχωρίου, Καρπενησίου, Βασιλίτσας και Κλεισούρας.

 

Last modified onΤρίτη, 10 Ιούλιος 2012 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep