Αυλαία με νίκη στην Αγυιά

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-0 την Ερμιονίδα σε φιλική αναμέτρηση.

Το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε η Παναχαϊκή το Σάββατο (19/09) το απόγευμα στην Αγυιά και επικράτησε 2-0 της Ερμιονίδας. Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές του και έκανε πρόβα ενδεκάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό.

Στο 21' ο Στεργίδης άνοιξε το σκορ για τους Αχαιούς, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πέδρο με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Πορτογάλος, πάντως, στο 51' έβγαλε την ασίστ στον Χατζή και αυτός με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Παπανικολάου (46′ Χούσα), Ασίγκμπα (63′ Ιντζίδης), Κάργας (46′ Καρβουνιάρης), Κοντοδήμος (68′ Ι. Λαμπρόπουλος), Ρόκας (65′ Μουκίδης), Τρίγκας (46′ Χατζής), Σιατραβάνης (68′ Χαρτσιάς), Πέδρο (63′ Ντελέκος), Στεργίδης (65′ Μητρόπουλος), Κυβελίδης (46′ Τζίλας).

Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Σκεντεράι, Κιόσσες, Σχοινάς, Τριμπόνιας, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Μαρίνης, Μιχαλάκης, Τριανταφύλλου, Γκιτζιάς. Πάγκος: Μουράτης, Διαμαντής, Τζιέρης, Πλαστουργός, Ηρακλής, Παναγιώτου, Κόλλας, Παλαιοπάνος, Διαμαντής, Μπισμπίδης, Λούμης, Νταμαρλής, Στάικος.

Last modified onΣάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2015 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep