Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξέρω το ποιόν τους, υπάρχει δόλος»

Ο Αλέξης Κούγιας Ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας κατά των αθλητικών δικαστών που υποβίβασαν την Παναχαϊκή.

 

Ετοιμος να δημοσιοποιήσει στοιχεία για το ποιόν των δικαστών Ζυγογιάννη και Κατσή είναι ο Αλέξης Κούγιας, όπως δήλωσε στην «Εξέδρα». «Τη Δευτέρα θα αρχίσει η… Αποκάλυψις!», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής και μίλησε ξεκάθαρα για δόλια απόφαση κατά της ομάδας του.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας:

 

«Από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η “Αποκάλυψις!“. Θα δημοσιοποιήσουμε το ποιόν των... δήθεν αθλητικών δικαστών και ποιοι τους διόρισαν στην υπόθεση της Παναχαϊκής, αλλά και γενικότερα τι συμβαίνει στη Football league».

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την επαγγελματική διαδρομή των κυρίων Ζυγογιάννη και Κατσή, αλλά και την παρανομία του δεύτερου να γίνει από δικαστής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε εισηγητής και πρόεδρος σε μια υπόθεση όπου ο ίδιος άσκησε δίωξη, κάτι που είναι παράνομο. Καταθέσαμε έφεση την Παρασκευή και ευελπιστούμε, την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη, να εκδικαστεί».

 

Ενώ επισήμανε πως είχε ζητήσει την εξαίρεση των Ζυγογιάννη και Κατσή, λέγοντας: «Εμείς είχαμε καταθέσει αίτηση εξαιρέσεως των κυρίων Ζυγογιάννη και Κατσή από την υπόθεση της Παναχαϊκής, καθώς γνωρίζαμε ότι υπήρχε δόλος. Ήξερα το ποιόν τους και ήμουν σίγουρος για το τι θα ακολουθούσε, όπως κι έγινε στο τέλος».

 

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσουμε ανακοίνωση που θα αναφέρει τον τρόπο και τα κριτήρια που επελέγησαν οι δικαστές, αλλά και ποιες συγγενικές σχέσεις διατηρούν οι δικαστίνες με τους εμπλεκόμενους στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep