Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οι σοβαροί δεν ασχολούνται...»

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξήγησε γιατί κανείς σοβαρός επιχειρηματίας δεν ασχολείται με την ομάδα!

Οι Αχαιοί επανήλθαν στο θέμα της παραίτησης του προέδρου, Χρήστου Λούβαρη και ανέλυσαν γιατί σοβαροί επιχειρηματίες ποτέ δεν θέλησαν να εμπλακούν στην ΠΑΕ. Σημείωσαν ότι όποιος το έκανε, είχε στόχο την προσωπική του προβολή και τόνισε ότι δεν περιμένει πλέον απολύτως τίποτα…

Αναλυτικά ανέφερε:

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να τοποθετηθεί οριστικά και αμετάκλητα στο θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες και το οποίο έληξε με την παραίτηση του κ. Λούβαρη. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά από τέσσερα χρόνια επαφής με το πολιτικό, επιχειρηματικό, ποδοσφαιρικό και κοινωνικό περιβάλλον στη Πάτρα, έχει πειστεί ότι σοβαροί πολιτικοί, επιχειρηματίες, διανοούμενοι δεν έχουν ασχοληθεί, ούτε στο παρελθόν και, ούτε έχουν σκοπό να ασχοληθούν στο παρόν με την ΠΑΕ Παναχαϊκή είτε ως επενδυτές, είτε ως απλά μέλη του Δ.Σ.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή από τότε που έγινε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι και που αγοράσθηκε το πακέτο μετοχών από τον κ. Κούγια, ποτέ δεν ήταν νόμιμη, ποτέ δεν ήταν συνεπής προς το ΙΚΑ, την εφορία, τους ποδοσφαιριστές και τους τρίτους και το κυριότερο απ΄ όλα αυτοί που την είχαν στην ιδιοκτησία τους πρίν ασχοληθούν με την Παναχαϊκή δεν είχαν καμία αποδεκτή κοινωνική παρουσία.

Ο κ. Κούγιας προσπάθησε να αλλάξει από την πρώτη στιγμή αυτή τη σχέση, αλλά δυστυχώς και παρά τις φιλικές του σχέσεις με τους σημαντικότερους πολιτικούς, επιχειρηματίες και διανοούμενους της Πάτρας δεν κατάφερε να πείσει κανένα να ασχοληθεί σοβαρά με την Παναχαϊκή.

Τον κ. Κούγια όλο αυτό το χρονικό διάστημα πλησίαζαν δεκάδες πρόσωπα τα οποία το μόνο το οποίο ζητούσαν ήταν όπως απεδείχθη μια δημοσιότητα έστω λίγων λεπτών ή μία φωτογραφία μαζί του και ουδέποτε κατάφεραν να λύσουν το παραμικρό πρόβλημα έστω και διαδικαστικού χαρακτήρα.

Κατόπιν αυτής της διαπιστώσεως η οποία σε καμία περίπτωση δεν αφορά τον ρομαντικό κ. Λούβαρη, ο οποίος επελέγη μόνο για αυτό τον ρομαντισμό του για να είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν προσδοκεί ούτε πρόκειται να επιδιώξει, αφού δεν έχει τίποτα να περιμένει, από οποιοδήποτε σημαντικό πρόσωπο στην Πάτρα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μόλις ο κ. Κούγιας επιστρέψει στην ιδιοκτησία και στα καθήκοντα του Προέδρου θα βασισθεί στους αποδεδειγμένα σοβαρούς και έντιμους κ.κ. Τσαρτώλια, Παπαθωμά, στο ίδιο υπαλληλικό προσωπικό που αποδεδειγμένα σε πολύ δύσκολους καιρούς στάθηκε δίπλα στην ιδιοκτησία και θα προσπαθήσει με το οποιοδήποτε κόστος να ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι το προπονητικό κέντρο και να εξασφαλίσει μία ΑΣΦΑΛΗ και ΕΥΠΡΕΠΗ γηπεδική έδρα ώστε να επιδιώξει το στόχο της χωρίς χρέη που είναι η χωρίς χρέη με δικά της παιδιά με μακροχρόνια συμβόλαια άνοδος στην ανώτερη κατηγορία.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει σαφές ότι από σήμερα εκτός των ποινικών ενδιαφέροντος δημοσιευμάτων, ανακοινώσεων και τοποθετήσεων, ούτε θα απαντά ούτε θα ασχολείται και ελπίζει και εύχεται ότι δε θα χρειαστεί να προσφύγει ούτε σε ένα δικαστήριο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως και στο παρελθόν γνωρίζει πώς να πετυχαίνει τους στόχους της, γνωρίζει πώς να πληρώνει τις υποχρεώσεις της και αφήνει τους διάφορους μυαλοπώλες να λύσουν πρώτα τα προσωπικά τους προβλήματα και μετά στα καφενεία να λύσουν και τα προβλήματα της Παναχαϊκής.

Μήνυση και αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας Ματς και του Κώστα Μακρή κατέθεσε ο πρώην ιδιοκτήτης και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας. Εις βάρος της εφημερίδας και των υπευθύνων της θα ακολουθήσουν και άλλες αγωγές και μηνύσεις για άλλα δημοσιεύματα.

Σε σημαντικές ενέργειες που αφορούν την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής των οπαδών της ΠΑΕ Παναχαϊκή που παρακολουθούν αγώνες στη Πάτρα προέβη χθες και σήμερα το Δ.Σ. της ΠΑΕ».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Μάρτιος 2013 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep