Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να καθιερωθούμε»

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μία από τις ομάδες που «ανεβοκατεβαίνει» στη Σούπερ Λίγκα.

 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στο φιλικλο με την Αλ Αϊν, ο Τάσος Κυριάκος, με δηλώσεις του στο novasports.gr υποστήριξε ότι ήρθε ο καιρός για τον Άγιαξ της Ηπείρου να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία και στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων.

«Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και ο στόχος φέτος είναι η παραμονή. Η ομάδα έχει κάνει αρκετές προσθήκες και θα πρέπει να δεθούμε και μετά να κοιτάμε για το βήμα παραπάνω. Το σημαντικό είναι να κατορθώσουμε να καθιερώσουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Είναι κάτι που το θέλει ο κόσμος πάρα πολύ, το θέλουμε κι εμείς και ελπίζω να το καταφέρουμε!»


Οσον αφορά τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση των «στημένων αγώνων», ο μέσος του ΠΑΣ είπε: «Πρέπει κάποια στιγμή να καθαρίσει ο χώρος του αθλητισμού και όχι μόνο του ποδοσφαίρου. Ευελπιστώ αυτό να είναι η αρχή αν και νομίζω πως πρέπει να την πληρώνουν οι άνθρωποι που εμπλέκονται μέσα σε αυτά τα γεγονότα και όχι οι ομάδες. Διότι το σημαντικό είναι αυτοί που φτάσανε το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάντια, να πληρώσουνε όπως αρμόζει. Πρέπει να μπει ένα τέλος».

 

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούλιος 2011 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep