«Είμαστε δεμένη ομάδα»

Ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου, μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας και έφερε αυτή την πρώτη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι και ξεπέρασαν τόσο τα προβλήματα ρυθμού από την έλλειψη αγώνων, όσο και το ότι έμεινε το 0-0 στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. 

Οι δηλώσεις του Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη νίκη του Εργοτέλη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου με 2-0:

«Να ευχηθώ πρώτα απ΄όλα να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Για το παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είναι έμπειρος και θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες στην κατηγορία. Νομίζω ότι είμασταν κυρίαρχοι στο ματς κάναμε 8 τελικές πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο τέρμα.

Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες αλλά θεωρώ ότι είμασταν σοβαροί καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να αλλάξει την ροή ενός αγώνα και αυτό που μας λείπει θεωρώ ότι είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που θα έρθει μέσα από τα επίσημα παιχνίδια».

Αν έβαλε δύσκολα ο Απόλλων Πόντου στον Εργοτέλη μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ ο Κύπριος τεχνικός απάντησε:

«Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες και ήθελε πολύ δουλειά το ματς για να το κερδίσουμε. Όταν βάζεις γκολ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα αυτό σου δίνει από μόνο του μια καλύτερη ψυχολογία. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά και το πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένα φανταστικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Ο Χρήστος Μπάτζιος δήλωσε:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα , αλλά είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τους 3 πόντους. Η πρεμιέρα όπως είπε και ο προπονητής μου κρύβει πάντα εκπλήξεις και το είδαμε αυτό να συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια, αλλά εμείς σήμερα δείξαμε συγκέντρωση στον αγώνα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιώργο Τουτζάρη που έχει σήμερα τα γενέθλια του αλλά και στον φίλαθλο της ομάδας Κώστα Νέγκα που έφυγε από την ζωή μόλις στα 37του χρόνια πριν από λίγες ημέρες».

Πηγή: prismanews.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep