Καλύτερα από... πέρυσι

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος. Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Εργοτέλης ψάχνει νίκη στο Κύπελλο Ελλάδος μετά από έξι διαδοχικές ήττες στον θεσμό. 

Χωρίς νίκη παραμένει ο Εργοτέλης στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει να κλείσει την περσινή παρένθεση που είχε τρεις ήττες στον όμιλο χωρίς να σημειώσει γκολ στα τρία αυτά παιχνίδια. Μάλιστα οι δύο ήταν μέσα στο Παγκρήτιο, από την Ξάνθη με 4-2 και από τον Παναιτωλικό με 5-0. Στην πρεμιέρα του ομίλου είχε ηττηθεί με 2-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό.

Το 2016-17 συμμετείχε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και όχι στο Κύπελλο Ελλάδος. Το 2015-16 γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες από τον Πανιώνιο, με τον οποίο συναντήθηκε στην φάση των ομίλων και στη φάση των «16». Μάλιστα στα δύο αυτά παιχνίδια της νοκ αουτ φάσης δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε γκολ. 

Η τελευταία νίκη του Εργοτέλη στον θεσμό ήταν στις 3 Δεκεμβρίου 2015 απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-2 και ουσιαστικά προκρίθηκε λόγω της ισοπαλίας που πήρε στη Ζάκυνθο με 2-2 μια αγωνιστική πριν.

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep