Τα όπλα του Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ταξιδεύει στη Σπάρτη ξεκούραστος και με στόχο να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή. Φαντάρος ο Λαδάς.

Στη Σπάρτη δοκιμάζεται την Παρασκευή (04/05, 16:00) ο Εργοτέλης στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Ηρακλείου τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει βάλει στο σακούλι της τους 16 από τους 39 πόντους και εάν πάρει αποτέλεσμα, τότε θα νιώσει αρκετά πιο ασφαλής.

Οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο έχουν περάσει με επιτυχία το πρώτο στάδιο επιτήρησης, σε αντίθεση με τους άλλους διεκδικητές της παραμονής, αλλά έχει όπλο απέναντι στη Σπάρτη και την ξεκούραση από τα δύο διαδοχικά τρίποντα απέναντι στους αποβληθέντες Αχαρναϊκό και Βέροια.

Την Πέμπτη (03/05) η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στο Παγκρήτιο και εκτός πλάνων έμεινε ο Γιώργος Μανουσάκης που τραυματίστηκε στο κουτεπιέ. Την τελευταία του προπόνηση έκανε ο Παναγιώτης Λαδάς και πλέον θα πρέπει να μεταβεί στον Έβρο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Εκτός έμειναν ακόμα οι τραυματίες Κυριακίδης, Λαμπάκης, Ροβίθης και οι Μπρους, Κούρτι.

Η αποστολή: Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Καϊπερς, Εφορντ, Ιατρούδης, Σταματάκος. Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Χανιωτάκης, Βογιατζής.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναχωρούν το πρωί αεροπορικώς για την Αθήνα. Η επιστροφή τους έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής (04/05).

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2018 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep