«Γύρισε» στα τέλη του 2017

Ως «κακή παρένθεση» θεωρούν στον Εργοτέλη την ήττα από τον Αιγινιακό και κυρίως τις «ανορθογραφίες» στην αμυντική λειτουργία. 

[googlead][/googlead]

Η ήττα του Εργοτέλη από τον Αιγινιακό στην Πιερία (3-2) επανέφερε… αγωνιστικά την ομάδα του Τάκη Γκώνια στα τέλη του 2017. Οι Κρητικοί τον τελευταίο 1,5 μήνα είχαν κάνει βήματα προόδου σε όλους τους τομείς, ωστόσο στο Αιγίνιο φανέρωσαν «αδυναμίες» του παρελθόντος και κυρίως την κακή αμυντική λειτουργία. 

Τα τρία γκολ παθητικό είναι κάτι το οποίο έχει προβληματίσει τους «κιτρινόμαυρους» καθώς είχαν να δεχθούν τόσα σε μια αναμέτρηση από τις 20 Δεκεμβρίου και την ήττα με 3-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Μάλιστα τα δυο ματς είχαν αρκετές ομοιότητες μεταξύ τους καθώς στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό ο Εργοτέλης προηγήθηκε με 0-2, ενώ σε αυτό στην Θεσσαλία είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ δύο φορές (0-1 και 1-2). Πάντως, τόσο ο Τάκης Γκώνιας, όσο και οι παίκτες θεωρούν το ματς στο Αιγίνιο ως μια «κακή παρένθεση».

Την Τρίτη (13/2) υπάρχει το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ρεπό και από την Τετάρτη (13/02), ξεκινάει η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα (18/2).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep