Το όνειρο του Γρανάδος

Στόχος του Μέξικανού επιθετικού του Αιγινιακού, Μάρκο Γρανάδος μία καριέρα στην Ευρώπη.

Από την Τσίβας Γουαδαλαχάρα στον Αιγινιακό βρέθηκε φέτος ο Μάρκο Γρανάδος. Ο 22χρονος Μεξικανός επιθετικός αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και όπως δήλωσε στο «Reporte Indigo», στόχος του είναι η καθιέρωση, ώστε να συνεχίσει, είτε στη Super League, είτε σε ένα άλλο πρωτάθλημα υψηλότερου επιπεδου.

Ο Γρανάδος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι ένα όνειρο που μόλις αρχίζει. Να ξεχωρίσω με τον Αιγινιακό, να δουλέψω και να συνεχίσω στην Α' κατηγορία, είτε εδώ, είτε σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα όπου το επίπεδο θα είναι καλύτερο. Είναι το πρώτο βήμα από τα πολλά που θέλω να κάνω στην Ευρώπη. Θα ήθελα να επιστρέψω και στο Μεξικό, αλλά ο στόχος μου είναι η Ευρώπη.

Είχα την ευκαιρία μου με την Τσίβας. Ίσως μου προσφέρθηκαν λίγες ευκαιρίες. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο, όμως αυτό δεν ήταν δυνατό. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να επιστρέψω, αφού είμαι πλέον καλύτερος και πιο ώριμος».

Όσο για το νέο του περιβάλλον, είπε:

«Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος ζωής. Η κουλτούρα, το κλίμα, η γλώσσα. Τώρα πρέπει να εγκλιματιστώ το συντομότερο. Μαθαίνω αγγλικά. Το πιο δύσκολο πράγμα από τότε που ήρθα ήταν το κλίμα. Από το θερμό, εδώ τις πρώτες ημέρες χιόνιζε. Ήταν πολύ δύσκολο να προπονείσαι με αυτές τις θερμοκρασίες. Οι άνθρωποι εδώ δείχνουν να είναι χαρούμενοι κι εγώ πρέπει να αρχίσω να σκοράρω. Οι οπαδοί είναι πολύ καλοί και θέλουν να έχουν λατίνους στην ομάδα τους».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep