Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη Λάρισα ο Πόνσε

Ο Σέρχιο Πόνσε αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ και να ακολουθήσει την ομάδα στην Σαμαρίνα, αφού από την Δευτέρα 23 Ιουλίου βρίσκεται στην Λάρισα. Ο Σέρχιο Πόνσε αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ και να ακολουθήσει την ομάδα στην Σαμαρίνα, αφού από την Δευτέρα 23 Ιουλίου βρίσκεται στην Λάρισα.

Ο Σέρχιο Πόνσε βρίσκεται στην Λάρισα, υπογράφει το συμβόλαιο του και θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί με την αποστολή της ΑΕΛ για την Σαμαρίνα.

Κλείνει το θέμα της μεταγραφής του Σέρχιο Πόνσε στην ΑΕΛ, αφού ο Αργεντίνος βρίσκεται στην Λάρισα και αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση του. Ο 28χρονος μέσος είχε συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση, είχε πάρει την άδεια να επιστρέψει αργότερα στην Ελλάδα από την Αργεντινή και τώρα θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας ήθελε να τον έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας και αύριο θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σαμαρίνα. Από την Δευτέρα 23 Ιουλίου μπήκε στο πρόγραμμα και ο Ζεκίνια που επέστρεψε από την Πορτογαλία και θα είναι από τα βασικά όπλα της ομάδας για στην επίθεση.

Στην Σαμαρίνα θα ταξιδέψει και ο Στέργιος Δημόπουλος που κάνει προπονήσεις με την ΑΕΛ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 22χρονος αμυντικός που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και αναμένεται να τελειώσει θετικά το θέμα του.

Αντίθετα πλέον ο Ακης Σουλίδης δεν θα απασχολήσει άλλο την ομάδα της ΑΕΛ, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια αναμονής για την απάντηση του 26χρονου μέσου που αγωνιζόταν στον Τύρναβο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep